ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

21 Νοε 2012

ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι τυχεροί που πέρασαν ''bye'' και τα ζευγάρια της Β΄ φάσης

Την ερχόμενη Τετάρτη 28/11 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Β΄ φάσης του διευρυμένου Κυπέλλου ανδρών και γυναικών και τα ζευγάρια, καθώς και οι ομάδες που πέρασαν bye, προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.
Αφού έγινε γνωστό πως η κλήρωση της Β΄ φάσης γίνεται με απόλυτα γεωγραφικά κριτήρια, ξεκίνησε η διαδικασία από την οποία προέκυψαν τα εξής…

1η αγωνιστική Β΄ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΑΑΑ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι ΑΣΠ Ίωνες, ΑΣ Παπάγου και ΓΣ Άργους. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΑΕ Γκράβας-ΖΑΟΝ, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-Αστέρας Αγίου Δημητρίου και Αγία Παρασκευή-Ένωση Βύρωνα.
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΑ, μετά από κλήρωση πέρασε bye ο ΓΣ Πετρούπολη και κληρώθηκε το ζευγάρι Ένωση Ιλίου-Πορφύρας.
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΣΘ και της ΕΣΠΕΜ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Νέα Γενιά, Ποσειδώνας Βέροιας και Ναύαρχος Βότσης. Και κληρώθηκαν τα εξής ζευγάρια: ΓΣ Γρεβενών-Αίας Ευόσμου και Νικητής του ΑΕΣΕ Αριστοτέλης/ΑΣΚ Λαγκαδά-Άρης.
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΔΕ και της ΕΣΠΕΠ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Φιλαθλητικός Πρέβεζας και Ηρακλής Ιωαννίνων και κληρώθηκε το ζευγάρι: Παναχαϊκή-ΑΓΣ Ιωαννίνων.
Από τις ομάδες που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θρ. Αν. Μακ., μετά από κλήρωση πέρασε bye ο Ερμής Δράμας και θα παίξουν ΑΣΑ Έβρος-ΓΣ Δράμας.
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά από κλήρωση πέρασαν bye οι Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός και Αργώ Βόλου. Και κληρώθηκαν να παίξουν ΑΟ Σουφλαρίων-ΓΣ Λαμία.
Από τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΚ, μετά από κλήρωση προέκυψαν τα ζευγάρια: Κύδων Χανίων-ΓΑΣ Μεσσαράς και ΓΕ Ηρακλείου-ΣΦΠ Χανίων.
Όσοι πέρασαν bye και οι νικητές των παραπάνω αγώνων, σε άνδρες και γυναίκες, θα μπουν στην κληρωτίδα της επόμενης φάσης στην κλήρωση που θα γίνει στις 29/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.