ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Νοε 2012

ΝΕΟ ΄΄ΑΙΜΑ΄΄ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ


 O Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ !!!
Έπειτα από την 15 χρονη Κασσελούρη  Μαρίαα , που καθιερώθηκε στη βασική εξάδα της γυναικείας ομάδας ,με πολύ καλές εμφανίσεις μάλιστα στο πρωτάθλημα, άλλη μία 13χρονη έχει σειρά , της Παναγιώτου Ρίτας , η οποία στον αγώνα με τη Νέα Γενεά ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας ,ως λίμπερο, πραγματοποιώντας ενθαρρυντική εμφάνιση..
Ο Σύλλογος της Ελασσόνας  πιστός πάντα στη φιλοσοφία του,΄΄εκκολάπτει ΄΄ νέες αθλήτριες από τις ακαδημίες του, οι οποίες και στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του!!!...και ακολουθούν και άλλες δύο 13χρονες!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.