ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

11 Νοε 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και πριν τον αγώνα με τον ΕΟΣταυρούπολης , ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας παρουσίασε τον βασικό χορηγό του Συλλόγου για το έτος 2012-13  που είναι  :
΄΄ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Α.Ε΄΄.
Στο γραφείο του Συλλόγου  ο πρόεδρος της ομάδας κος Σαμόλαδος καθώς και η αρχηγός της ομάδας Μπούσια Χάιδω,παρουσιάσαν ,παρουσία του κου Γκουνελα Λάμπρο ,ιδιοκτήτη της εταιρίας 
΄΄ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Α.Ε΄΄., την επίσημη φανέλα με το λογότυ[πο της εταιρίας . 
Από πλευράς του Συλλόγου ο κος Σαμόλαδος ευχαρίστησε θερμά τον κο Γκουνέλα , λέγοντας πως σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνει ο τόπος μας ,μοιραίο ήταν να επηρεαστεί άμεσα και ο αθλητισμός, και επιχειρηματίες που βοηθούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό συμβάλλουν όχι απλά στην επιβίωση του Συλλόγου αλλά αποτελούν το εμφαλτήριο να προσφέρουμε αθλητική παιδεία και νοοτροπία στα παιδιά που καθημερινά γυμνάζονται στο Σύλλογό μας..
Τέλος ο κος Γκουνέλας παρακολούθησε τον αγώνα του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ..
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος  της επιτροπής σταδίων του Δήμου Ελασσόνας κος  ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ προσκεκλημένος του Συλλόγου για τον αγώνα με την Σταυρούπολη..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.