ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

1 Νοε 2012

ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ


ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ..
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ..

Την Κυριακή 4/11/12 η ομάδα της Ελασσόνας εκμεταλλευόμενη το προγραμματισμένο ρεπό της θα αντιμετωπίσει στην Ελασσόνα στις 18:00 την ομάδα του ΓΣ.Λαμίας , η οποία αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας ..
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί μετά από τον αγώνα Παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων του Γ.Σ. Ελασσόνας και της Καλαμπάκας στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας..
Ευκαιρία λοιπόν να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες της ομάδας ,θα έχει ο Βάιος Παναγιώτου, όπου βασική επιθυμία και επιδίωξη η ομάδα να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό της ρυθμό ενόψει του Δύσκολου αγώνα με τον Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  το επόμενο Σάββατο στην Ελασσόνα ,σε έναν αγώνα στον οποίο η Ελασσονίτικη ομάδα,με την βοήθεια του κόσμου της θα επιζητήσει την 3 συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ,που θα την φέρει στις πρ΄ωτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.