ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Οκτ 2012

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΣΤ

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ..

           

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του στο Χαριλάου, με τον ΑΡΗ επικρατώντας με 3-1 σετ, σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το άθλημα..
Η Ελασσόνα έδειξε στοιχεία ισορροπημένης ομάδας, με καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικές επιθέσεις..
Παρόλο που από το φιλικό απουσίαζαν οι αδερφές  Μπούσια .εντούτοις,ς οι υπόλοιπες παρουσίασαν ένα στιβαρό σύνολο που κατά διαστήματα αποδώσαν όμορφο βόλεϊ στο τερέν..
Στο 4ο σετ μάλιστα  στην εξάδα συμμετείχαν και οι δύο 13χρονες ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και ΜΠΕΛΑΗ ( αγωνίστηκαν ως λίμπερο και κεντρική) αφήνοντας καλές εντυπώσεις..
Σταθερή αξία, για άλλο ένα αγώνα, η Εύη Λίτσιου ,όπου, από αγώνα σε αγώνα αποκαλύπτει το ταλέντο της στο τερέν..
Τα σετ: 26-24, 16-25, 16-25, 25-27..
με την ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αγωνίσθηκαν:
ΕΛΑΣΣΟΝΑ:(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) .. ΠΛΙΑΚΑ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,  ΠΕΤΣΑ, ΔΙΡΒΑ, ΛΙΤΣΙΟΥ, ΖΙΑΚΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΕ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΜΠΕΛΑΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.