ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

25 Οκτ 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΕΡΜΠΙ..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΜΕ...ΝΤΕΡΜΠΥ
ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΕΑΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ 
ΣΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ...


ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ..΄΄ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ
 ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ΄΄

 Με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την μεγαλειώδη νίκη μέσα στην Νεάπολη επί του Φιλαθλητικού , η γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας αντιμετωπίζει την ΕΑΛ, το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης..
Ακόμη ένα συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι για τις Ελασσονίτισσες αφού η ΕΑΛ αποτελεί την ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, και κύρια επιδίωξη της ομάδας είναι να αποδώσει ικανοποιητικό βόλεϊ και να είναι αυτή που στο τέλος του παιχνιδιού θα ΄΄χαμογελάσει΄΄.
Η εβδομαδιαία προπόνηση κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οι αθλήτριες δούλεψαν σημαντικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την προσθήκη και της φοιτήτριας της Μπούσιας Σόφης,  όλοι πιστεύουν πως η ομάδα θα αποδώσει τα αναμενόμενα..

Δηλώσεις όμως πριν τον αγώνα έκανε και η αρχηγός της  ομάδας Μπούσια Χάιδω:
΄΄  είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για μας ,όπως άλλωστε και τα επόμενα , αφού η ιδιαιτερότητα και το βαθμολογικό ενδιαφέρον του πρωταθλήματος,καθιστά κάθε αγωνιστική  μοναδική!
Εμείς, μετά από την νίκη  μέσα στη Λάρισα, θέλουμε να εμφανίσουμε και μέσα στην πόλη μας και την έδρα μας, τον καλύτερο μας αγωνιστικό εαυτό, να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό μας, που μας ακολούθησε στην Λάρισα και να  αποδείξουμε, πως η νίκη στην πρωτη αγωνιστική μόνο τυχαία δεν ήταν..
Γιαυτό, αφήσαμε στην άκρη το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και  όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σοβαρά και θέλω να πιστεύω, πως αυτό θα βγει μέσα στον αγώνα, Στην ομάδα επικρατεί θαυμάσιο κλίμα ,οι μεγάλες μαζί με τις μικρότερες, έχουμε δημιουργήσει μία εποικοδομητική χημεία μεταξύ μας και βασική μας επιδίωξη είναι σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι βγει..
Εξάλλου, παίζουμε με μία ομάδα, με τεράστια ιστορία στο Ελληνικό βόλεϊ , τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε και θεωρώ, πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.
Επίσης θέλω εκ μέρους όλων των παικτριών, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους και τους καλούμε και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ..΄΄
Η αποστολή του αγώνα με την ΕΑΛ απαρτίζεται:
Μπουσια Χ, Δίρβα, Πλιάκα, Μπούσια Σ, Λίτσιου , Ζιάκου, Κασσελούρη, Πέτσα, Παπακώστα, Κατσαρέ, Τζιούργκανου και  Παναγιώτου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.