ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

18 Οκτ 2012

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ

           ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ            ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ..

         ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
                                                   ΑΠΟΥΣΑ Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ…
                                                           


VS                                                                                               

Ο δυσκολότερος όμιλος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών ,ο 3ος όμιλος, ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 20/10 , με την ομάδα της Ελασσόνας να αντιμετωπίζει στη Λάρισα τον Φιλαθλητικό στις 19:00 μμ.
Και οι δύο ομάδες μαζί με την ΕΑΛ ,αποτελούν τους εκπροσώπους του Λαρισινού βόλεϊ στις Εθνικές κατηγορίες του Γυναικείου βόλεϊ..
Όσον αφορά το Ελασσονίτικο στρατόπεδο, η προετοιμασία της ομάδας κύλισε ομαλά ,με τον προπονητή της ομάδα Παναγιώτου Βάϊο, να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες του, οι οποίες καθόλη τη βδομάδα δούλεψαν αρκετά, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατό πιο έτοιμη  στην αναμέτρηση του Σαββάτου..
Μελανό σημείο αποτελεί, η απουσία της Μπούσια Σόφη , η οποία φαντάζει αδύνατη η παρουσία της στον αγώνα, λόγω σπουδών .Μία απουσία  σημαντική για την Ελασσόνα, αφού η συγκεκριμένη παίκτρια, είχε φανταστική απόδοση στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 ,και βοήθησε σημαντικά, ώστε η ομάδα να τερματίσει στην εξάδα της βαθμολογίας..
Μετά και το τέλος της τελευταίας προπόνησης οι παίκτριες που θα αποτελούν την αποστολή του Σαββάτου είναι: Μπούσια Χ., Πλιάκα, Κασσελούρη,Λίτσιου, Ζιάκου, Παπακώστα, Πέτσα, Τζιούργκανου, Κατσαρέ, Παναγιώτου,Δίρβα και Γκαραβέλη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.