ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

12 Οκτ 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΗΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ..
Τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!                 


                               
vs          
                       
..όπως πέρυσι έτσι και φέτος η γυναικεία ομάδα τoυ Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στου Χαριλάου ,όπου την Κυριακή 14/10 και ώρα 3:00 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών..
Οι Ελασσονίτισσες παίκτριες καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αφιέρωσαν αρκετές ώρες στο γήπεδο ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη και ανταγωνιστική!
H Ελασσόνα για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2, στον 3ο όμιλο,και βασική της επιδίωξη για άλλη μία χρονιά, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να προωθηθούν τα κορίτσια των ακαδημιών..Άλλωστε ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι από τους λίγους συλλόγους που τα τελευταία χρόνια ΄΄παράγει΄΄ και αξιοποιεί τα δικά της παιδιά..
Για το παιχνίδι στου Χαριλάου ο coach της ομάδας κος Παναγιώτου θα έχει τις εξής αθλήτριες στη διάθεσή του:
Πλιάκα, Δίρβα, Πέτσα, Κασσελούρη,Ζιάκου, Παπακώστα,  Παναγιώτου Ρίτα,  Κατσαρέ, Τζιούργκανου,  Λίτσιου, Γκαραβέλη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.