ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Οκτ 2010

΄΄HUPPY HOUR FOR VOLLEY΄


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
΄΄HAPPY HOUR FOR VOLLEY΄΄ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 - 8 ΧΡΟΝΩΝ



Το τμήμα του ΄΄happy hour for volley΄΄, ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα του στο σύλλογο μας και απευθύνεται σε παιδάκια 5 - 8 χρονών.
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, είναι βασισμένο στη δημιουργία με παιχνίδια προσαρμοσμένα στην ηλικία τους και διασκεδαστικές ασκήσεις κύρια με μπαλόνια, ειδικές ελαφριές μπάλες του βόλει και ΄΄φιλεδάκια΄΄ προσαρμοσμένα στο ύψος των μικρών αθλητριών.
Μέσω αυτού του θαυμάσιου τρόπου τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα εξελίσσουν τις συναρμοστικές τους ικανότητες (ισορροπία, κατεύθυνση, ρυθμό, συναίσθηση σώματος). Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εξέλιξη του παιδιού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κορίτσια 4 - 8 χρονών και διδάσκεται από εκπαιδευτικούς με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και ήδη το εφαρμόζουν για 4η συνεχή χρονιά στο Σύλλογο.
Παροτρύνουμε τους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα του βόλει, σε μια οργανωμένη, επιστημονική και ταυτόχρονα απολαυστική διαδικασία.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, είναι το εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ………….19:00 έως 21:00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ………..14:00 εως 16:00
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΄΄happy hour for volley΄΄
Παναγιώτου Βάιος …………Προπονητής Γυναικείας ομάδας- Κορασίδων Α’.και ακαδημιών 3ης ηλικιακής Φάσης (12-15ετών)
Μηνάς Διονύσης……………Προπονητής Ακαδημιών 1ης ηλικιακής Φάσης (7-9ετών)…
• Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
6946008434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.