ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

22 Οκτ 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


Έτοιμες οι γυναίκες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τον 1ο αγώνα της αγωνιστικής 2010-2011, αφού την Κυριακή 24/10 και ώρα 17:00μμ στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, αντιμετωπίζουν την ισχυρή ομάδα του Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στα πλαίσια της 1ης φάσης του φετινού Πρωταθλήματος Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας.
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας ολοκλήρωσαν τη 1η φάση της προετοιμασία τους και είναι αποφασισμένες στο Κυριακάτικο παιχνίδι να αποδώσουν το καλύτερο εαυτό τους και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο που θα τους δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς..
Να υπενθυμίσουμε ότι από τον 2ο όμιλο αποχώρησε η ομάδα των Μ.ΚΑΛΥΒΙΩΝ και έτσι στον όμιλο παρέμειναν η ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ και να προκρίνονται οι δύο πρώτες από αυτό τον όμιλο στην επόμενη φάση των έξι καλύτερων ομάδων.
Η τελευταία προπόνηση έγινε τη Παρασκευή όπου και ο κος Παναγιώτου ανακοίνωσε και την 12άδα της αποστολής :
ΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΩ, ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ, ΚΙΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ,
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΖΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ,
ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΙΑ, ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ,
ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ,
ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑ….
Η διοίκηση και οι αθλήτριες καλούν το φίλαθλο κόσμο της Πόλης μας να παρευρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα..

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Μπουσια Σόφη στις 26/10 έως και τις 30/10 κλήθηκε στην προετοιμασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.