ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

2 Οκτ 2010

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα volleyball Γυναικών της Ελασσόνας, με την αντίστοιχη της Α.Ε.Λαρισας στο κλειστό του Αλκαζάρ το Σάββατο 2-10-10, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλο που η ομάδα βρίσκεται στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της και τόσο ο όγκος, όσο και η ένταση των προπονήσεων, βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο, εντούτοις η ομάδα του Παναγιώτου παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε το παιχνίδι με 3-0 σετ (25-23, 28-26, 25-22).
Ένα σκορ που λίγη σημασία, έχει, αφού η εικόνα και η αγωνιστική απόδοση της ομάδας θα είναι διαφορετική στη διάρκεια του Πρωταθλήματος .
Το φιλικό ξεκίνησε κάπως ΄΄ άγαρμπα΄΄ για τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με τις παίκτριες της ομάδας να μη μπορούν να ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό που είχε επιβάλλει η ΄΄βυσσινή’’ ομάδα και το σκορ να εξελιχθεί σε 5-1 και με την Ελασσόνα να διαγράφει τη χειρότερη στατιστική στην υποδοχή της και την άμυνα…
Στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε, το ποσοστό της υποδοχής ανέβηκε η ΠΛΙΑΚΑ έπαιρνε ξεκούραστα τη μπάλα και όταν η μπάλα πηγαίνει σωστά στο πασαδόρο είναι σχεδόν βέβαιο με επιθετικούς, όπως τη ΚΙΟΥΣΗ(15/28 επιθέσεις, 55% υποδοχή), ΜΠΟΎΣΙΑ ΣΟΦΗ (13/24επιθέσεις) , ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ(11/18 επιθέσεις)και ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ(7/17 επιθέσεις 65% υποδοχή, 3 άσους) να περιμένεις αποτελέσματα στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού.
Σίγουρα διαπιστώθηκαν και αδυναμίες, όπως οι 11 άσοι που δέχτηκε η υποδοχή, τα σκαπανεβάσματα στο σκορ και η έλλειψη σταθερότητας του ρυθμού, τα 9 block out, αλλά , όλα αυτά είναι απόρροια της κούρασης _ μάλιστα η προηγούμενη προπόνηση τέλειωσε στις 11:00 το …βράδυ - και των καινούργιων παικτριών που ήρθαν φέτος στην ομάδα με αποτέλεσμα να χρειάζεται επιπλέον αγωνιστικός χρόνος για να ‘’δέσει’’ και να λειτουργήσει το τμήμα όπως επιθυμεί ο προπονητής ..
Καινούργια ομάδα λοιπόν φέτος, με έμπειρες παίκτριες, γεμάτες όρεξη για δουλειά και αποφασισμένες να πετύχει ο Σύλλογος το στόχο του, που είναι η άνοδος της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία..
Οι παίκτριες που ήρθαν είναι:

-ΚΙΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ από την ΕΑΛ
-ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ επέστρεψε από την ΕΑΛ ύστερα από δική της επιθυμία
-ΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΩ ελεύθερη….

Οι παίκτριες που έφυγαν:
- ΚΑΤΣΑΡΕ ΝΤΙΝΑ υποσχετική στην ΕΑΛ
- ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
- ΖΑΜΠΑΚΑ
- ΤΖΟΥΒΙΛΗ
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,
- ΤΑΣΗ και οι 5 επέστρεψαν στη ΕΑΛ όπου και ανήκαν.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει τη Κυριακή 24/10 με την ομάδα της Ελασσόνας να αρχίζει με ‘’derby’’ (με τον Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ),αφού μετέχει στο πιο δύσκολο όμιλο της προκριματικής φάσης όπου συμμετέχουν 5 ομάδες:
-ΕΛΑΣΣΟΝΑ
-Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
-ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
-Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ
και προκρίνονται οι δύο πρώτες του ομίλου..
Τέλος ,τόσο οι παράγοντες του τμήματος, όσο και ο προπονητής και οι παίκτριες, θα θέλαν από το φίλαθλο κόσμο να αγκαλιάσει και να συμπαρασταθει σε αυτή τη προσπάθεια και να είναι κοντά στα παιχνίδια βοηθώντας και αυτοί να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας … Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο, θα απολαύσει υπέροχο θέαμα, αφού από πολλούς η ομάδα αυτή θεωρείται η καλύτερη, που είχε ποτέ η πόλη μας, στο συγκεκριμένο άθλημα…
Εκτός όμως από το γυναικείο τμήμα ακόμη ένα τμήμα αυτό των ακαδημιών ξεκίνησε και ήδη από τις πρώτες ημέρες το Γυμναστήριο γέμισε με μικρές αθλήτριες που επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά αυτού του όμορφου και συναρπαστικού αθλήματος.
Όσοι γονείς θέλουν να ξεκινήσουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις των ακαδημιών να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο των ακαδημιών ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΙΟ ….. ΤΗΛ 6946008434 ή να έρθουν απευθείας στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου τις εξής ημέρες:
- ΔΕΥΤΕΡΑ…… 19:00
- ΤΕΤΑΡΤΗ…… 19:00
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…. 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.