ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Οκτ 2010

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ




Το δεύτερο της παιχνίδι της προετοιμασίας της έδωσε η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετωπίζοντας την αξιόλογη και νεανική ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΜΠΕΛΩΝΑ. Ο αγώνας διήρκησε 3 σετ και νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ με 2-1 σετ. Από την ομάδα της Ελασσόνας απουσίαζε το μεγάλο όπλο της ,η Κιούση, και έτσι δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας ,Βάιο Παναγιώτου,να δοκιμάσει διάφορα τακτικά συστήματα,και συγχρόνως να αγωνιστούν και κοπέλες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρώτο φιλικό με την ομάδα της ΑΕΛΑΡΙΣΑΣ.
Στο 1ο σετ η Ελασσσόνα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι,πίεσε από το χώρο του σερβίς, και με αρκετές τελειωμένες ‘’μπάλες’’ στην επίθεση (13/ 20) τελείωσε το σετ με 25-14.
Στο 2ο σετ η νεανική ομάδα του Αμπελώνα έπαιξε ψυχωμένα και αποτελεσματικά πάνω στο φιλέ, και σε συνδυασμό με την υποτονικότητα των παιχτριών του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΟΝΑΣ το σετ τελείωσε 25-16 υπέρ του ΑΜΠΕΛΩΝΑ..
Στο 3ο σετ όμως οι έντονες παρατηρήσεις του Προπονητή καθώς και η αλλαγή της αγωνιστικής διάθεσης των αθλητριών του Παναγιώτου, επανέφεραν την εικόνα του 1ου σετ και με κορυφαίες τις Παπαιωάννου και Σόφη Μπούσια (αγωνίστηκε ως Διαγώνιος) το σετ τελείωσε 25-16 υπέρ της Ελασσόνας.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Πλιάκα, Παπαιωάννου,Μπούσια Σ, Μπούσια Χ, Κασσελούρη,Τζιούργκανου,Ζιάκου,Παναγιώτου,Κιάκα….

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.