ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Δεκ 2014

ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ



Χωρίς τις : Δίρβα, Πλιάκα,Ζιάκου, Κιούση,Τζιούργκανου, Αθανασιάδου,αλλά με την ομάδα των νεανίδων, θα μεταβεί στην Λαμία  ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, όπου στις 8:00 μμ στο Χαλκιοπουλειο κλειστό γυμναστήριο θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ.ΛΑΜΙΑΣ για την Β΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας!
Οι νεάνιδες έχουν προκριθεί στην οχτάδα της περιφέρειας και προετοιμάζονται για την είσοδό τους στο Final four!
¨ετσι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί το συγκεκριμένο τμήμα και να ξεκουραστούν ορισμένες βασικές μονάδες της γυναικείας ομάδας, αφού πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ και επί της παρούσης, ο σημαντικός αγώνας του Σαββάτου με τους ΙΩΝΕΣ.΄΄ δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτου Βάιος.
Η αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι:
Παναγιώτου, Παπακώστα, Μπελαή, Παπαφοπούλου. Ρ, Παπαδοπούλου .Ζ, Κασσσελούρη, Λέκκα, Παπαιωάννου, Κατσαρέ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.