ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

15 Δεκ 2014

ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΄΄ΕΧΘΡΙΚΗ ΄΄ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!


Μπορούσε τη νίκη μέσα στην Πετρούπολη ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ απέναντι στην τοπική ομάδα , αφού κόντραρε στα ίσια τον ΓΣ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, προηγούνταν σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού και με διαφορά στο σκορ, αλλά η έλλειψη ψυχραιμίας και η ΄΄αφλογισία ΄΄ στις επιθέσεις σε καθοριστικά σημεία , καθώς και η εχθρική διαιτησία στο τέλος του 1ου σετ, ήταν τα αίτια της ήττας για την ομάδα!
Η ομάδα έδειξε πως σε κάθε έδρα παίζει ανταγωνιστικά ,δεν ξεφεύγει ο έλεγχος του αγώνα και χτυπάει στα ίσια όλα τα παιχνίδια!
Αρνητική και εχθρική η διαιτησία στο τέλος του 1ου σετ όπου το 20-23 μετατράπηκε σε 24-23 δίνοντας 2 διπλές μπαλιές και μία ΄΄4 μπάλλες΄΄ ....!! κάνοντας ένα ανέλπιστο δώρο στην Αθηναϊκή ομάδα,
Στο 2ο σετ η ομάδα ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας συνεχόμενα ΄΄φιλέ΄΄ του αντιπάλου_ ήθελε μάλλον να χρυσώσει το χάπι-, και στο τέλος αν και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη , η έλλειψη ψυχραιμίας στις επιθέσεις έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει το 2-0 με 25-21..
Στο 3ο σετ η ομάδα προπορεύονταν στο μεγαλύτερο διάστημα με την ομάδα της ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ να υπερτερεί στο τέλος και να κερδίζει το σετ και τον αγώνα!1
Θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους της διοίκησης προς τον διαιτητή ο οποίος στέρησε το 1ο σετ και 'ισως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική!
Το θετικό είναι πως η ομάδα αυτή κερδίζει το θαυμασμό όπου και να παίζει έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι , χτυπάει όλα τα παιχνίδια , χωρίς να επηρεάζεται από έδρες και γενικά δείχνει μία καλή δυναμική σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια!
Εξαίρετη η εμφάνιση της Τζιούργκανου με (9/13 επιθέσεις),
Υπέροχη η Κιούση με (6/13 επιθέσεις) η οποία επανήλθε μετά από τραυματισμό και δείχνει πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα!!
Σε καλή μέρα και οι Δίρβα -Κασσελούρη!!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Πλιάκα,Τζιούργκανου, Δίρβα, Παπακώστα, Κασσελούρη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, Μπελαή, Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Ζιάκου,Κιούση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.