ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

23 Φεβ 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3-0 ΣΕΤ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ..

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΜΕ 6 ΝΙΚΕΣ!!
 
 
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Γκαραβέλη, η ομάδα κορασίδων του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ομάδας του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων. Η ομάδα σημείωσε την 6 συνεχόμενη νίκη και περιμένει τη Πέμπτη την ομάδα της ΕΑΛ στο  αναβληθέν παιχνίδι του 2ου γύρου.
Η ομάδα πραγματοποίησε μία φανταστική πορεία στον 2ο γύρο  κερδίζοντας όλα τα ματς και αν κερδίσει και την ΕΑΛ τότε θα τερματίσει 2η που θα της δώσει πλεονέκτημα στη φάση των 16 της Κεντρικής Ελλάδας!
Εκτός από την Γκαραβέλη σε μεγάλη απόδοση και η Μπελαή, όπου στο 3ο σετ,κυριάρχησε πλήρως στο φιλέ με πολλές τελειωμένες επιθέσεις από το κέντρο του γηπέδου, καθώς και το λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή που ήταν αλάνθαστη στην υποδοχή!!
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) ΠαπαδοπούλουΡ,Πίγκα,Μπελαή,Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Παπαιωάννου,Παπαδοπούλου Ζ,Κόμη,Λανάρη,Λέκκα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.