ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

4 Δεκ 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ.

ΗΤΤΗΘΗΚΕ 3-0 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..


Ανέτοιμη παρουσιάστηκε η  ομάδα του Γ..Σ.Ε.Ελασσόνας, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πιερικό και δίκαια ηττήθηκε με 3-0 σετ.
Η ομάδα, που είχε πάλι επίσημο παιχνίδι, πριν από ένα μήνα, ξανά για το κύπελλο, με τον Αλμυρό, έπαιξε κατά διαστήματα ανταγωνιστικό βόλεϊ , προηγούνταν και στα 2 σετ μέχρι και 4-5 πόντους αλλά ήταν εμφανής η έλλειψη, αγωνιστικού ρυθμού και ειδικά στους τελευταίους πόντους, όπου και ο Πιερικός πιο ψύχραιμος τέλειωνε τα σετ..
Στο 3ο σετ η ομάδα προηγήθηκε με 20-16, αλλά οι λάθος επιθέσεις, έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσει το σετ ο Πιερικός με 26-24..
Και στο 1ο σετ η ομάδα προηγούνταν μέχρι τους 20 πόντους, αλλά και πάλι τα λάθη - κυρίως στο μπλοκ- διαμόρφωσαν το σκορ..
Σίγουρα όμως, ήταν ένα καλό τεστ, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, και θα βοηθήσει στην προετοιμασία της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο στην Ελασσόνα με τον Γ.Σ Λαμίας.
Όλες οι αθλήτριες κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα, με τη Τζιούργκανου  να ξεχωρίζει στο φιλέ ειδικά στο μπλοκ  , όπου και ήταν το αδύνατο σημείο του αγώνα.
Ο Πιερικό έδειξε καλά στοιχεία ως ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας και δίκαια κέρδισε και τον αγώνα. Θεωρείται βέβαια και ως φαβορί του ομίλου του για άνοδο στην Α2 Εθνική ..
Τα σετ : 22-25,  23-25, 24-26..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα, Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Δίρβα, Κασσελούρη, Παπακώστα, Ζιάκου/ Παναγιώτου, Παπαδοπούλου,Γκαραβέλη, Τζιούρκανου, Παπαδοπούλου Ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.