ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

15 Δεκ 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Εύκολη νίκη για τις κορασίδες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας οι οποίες πέτυχαν τη 2η τους νίκη σε τρεις αγώνες. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικράτησαν εύκολα με 3-1 σετ επί της Β΄ ομάδας του Ασκληπιού Τρικάλων..
Η ομάδα αν και δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα της εντούτοις κέρδισαν τον αγώνα και προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα μέσα στη Νίκαια.
Εκτός από το 2ο σετ όπου οι αθλήτριες της Ελασσόνας χαλάρωσαν και υποτίμησαν τον αντίπαλο  με αποτέλεσμα να χάσουν το σετ με 23-25,στα άλλα σετ επικράτησαν σχετικά εύκολα με 25-17,25-18, 25-15..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιωτου) Παπαιωάννου,Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Μπελαή, Κόμη, Γκαραβέλη,Λέκκα,Λανάρη,Πίγκα,Γκόρη,Ζουρλανδάνη, Παναγιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.