ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

6 Οκτ 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !!

3-0 ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚ,ΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ!


Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίκτριες της Ελασσσόνας, μέσα στα Φάρσαλα, όπου για τον θεσμό του κυπέλλου, επικράτησαν πολύ άνετα  με 3-0 σετ.
Η διαφορά επιπέδου, αλλά και το πολύ ισχυρό σερβίς από πλευράς Ελασσόνας, κατέβαλαν την   ενθουσιώδη ομάδα των Φαρσάλων και έδωσαν μία πανηγυρική πρόκριση στην Ελασσονίτικη ομάδα.
Αξιοσημείωτο γεγονός η παρουσία πολλών φιλάθλων όπου γέμισαν το κλειστό στάδιο δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα.
Από πλευρας Ελασσόνας χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες και όλοι στην Ελασσονίτικη ομάδα , πλέον, περιμένουν την κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας..
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Πλιάκα-Κατσαρέ-Μπελαή-Δίρβα- Κασσελούρη-Τζούργκανου- Ζιάκου/ Παναγιώτου-Παπαιωάννου-Παπακώστα- Παπαδοπούλου..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.