ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

23 Οκτ 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 26/10- 27/10..

Επιτέλους αγωνιστική δράση  για το διήμερο 26-27/10.αποφάσισε η διοργανώτρια επιτροπή της ΕΣΠΕ.Κ.ΕΛ, με τις ομάδες Νεανίδων και Παγκορασίδων να αγωνίζονται:
Σάββατο  26/10 και ώρα 15:30 οι παγκορασίδες Α΄,

 ξεκινούν τη χρονιά τους,  στο 14ο γυμνάσιο Λάρισας με την αντίστοιχη ομάδα των Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ .Το πρόγραμμα αρχίζει από την 3η αγωνιστική και οι μικρές του Γ.Σ Ελασσόνας ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση . Η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξουν το ταλέντο τους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Προβλήματα δεν υπάρχουν και η αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Παρασκευής..







Κυριακή 27/10   και ώρα 17:00 μ.μ οι νεάνιδες,
 στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας, ξεκινούν και αυτές την αγωνιστική τους χρονιά με αντίπαλο την ανανεωμένη ομάδα του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ και φυσικά θα επιδιώξουν να κερδίσουν τον αγώνα στην προσπάθειά τους να προκριθούν στην 4άδα του final four νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα και πρόκειται να παρουσιαστεί με όλο το ρόστερ της . Αξίζει να αναφερθεί, πως η εξάδα των νεανίδων είναι σχεδόν η ίδια, με αυτή των γυναικών και έτσι τα παιχνίδια των νεανίδων αποκτούν διπλό στόχο: αφενός, η επιδίωξη διάκρισης του συγκεκριμένου τμήματος και αφετέρου, η όσο το δυνατό, καλύτερη αγωνιστική συνοχή της γυναικείας ομάδας,για το  δύσκολο πρωτάθλημα του Ζ' ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.