ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

31 Μαρ 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 2-3
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0
Γ.Σ. Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Π.Σ. ΛΑΜ. ΦΘΙΑ αναβλήθηκε


Βαθμολογία 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ομάδες Βαθμοί Αγώνες Ν Η Σετ Νίκες
1 Γ.Σ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 13 5 15 4 5
2 Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 12 6 14 9 4
3 Α.Π.Σ. ΛΑΜ. ΦΘΙΑ 11 5 13 9 3
4 Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ 7 6 10 14 2
5 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3 6 4 16 1
6 Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 6 6 10 14 2

Οι ομάδες Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ έχουν από ένα αγώνα λιγότερο..


Για την 7η αγωνιστική θα γίνουν οι εξής αναμετρήσεις:


7η αγωνιστική

Κυρ. 3-4-2011 14ο ΓΥΜΝ. ΛΑΡ. 14.00 Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ - Α.Π.Σ. ΛΑΜ. ΦΘΙΑ

Κυρ. 3-4-2011 ΝΕΑΠΟΛΗΣ 14.00 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ - Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ

Κυρ. 3-4-2011 Ν. ΙΩΝΙΑΣ 13.00 Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Γ.Σ. Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

20 Μαρ 2011

ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ




ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ!!



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας κέρδισε και την Α.Ε.Λ.μέσα στην Νεάπολη με 3-0 σετ 25-18, 25-19, 25-14, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ και κατάφερε να εδραιωθεί στην 1η θέση με 13 πόντους..
Η ομάδα της Ελασσόνας είχε σε ΄΄μεγάλη ημέρα΄΄ την Παπαϊωάννου, η οποία ήταν σχεδόν αλάνθαστη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όπως και ηΚιούση με τη Μπούσια Χάιδω βοήθησαν στο να διαμορφωθεί το τελικό 3-0..
Στα θετικά του παιχνιδιού η εμφάνιση της Παγκορασίδα λίμπερο Αλμπάνη.!
Έτσι λοιπόν στο τέλος του 1ου γύρου η ομάδα μετρά μόνο νίκες (5χ5) και όλοι στο Σύλλογο ευελπιστούν και στον 2ο γύρο η ομάδα να παρουσιστεί το ίδιο σοβαρή και αποτελεσματική..

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΠΛΙΑΚΑ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΖΙΑΚΟΥ,ΜΠΟΥΣΙΑ Χ., ΚΙΟΥΣΗ,., ΑΒΡΑΝΑ, ΑΛΕΞΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΑΛΜΠΑΝΗ.

14 Μαρ 2011



ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ!!!!

Νίκη και για τα 2 τμήματα υποδομής των
Παγκορασίδων που αγωνίστηκαν το διήμερο 12-12/2/11
Και ειδικά οι Παγκορασίδες Β΄ έδειξαν δείγματα καλής ομάδας με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον..
Συγκεκριμένα :

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄



Οι Παγκορασίδες Β΄οι οποίες και αποτελούνται μόνο από αθλήτριες ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και κέρδισαν με 3-0 σετ παίζοντας όμορφο βόλεϊ…
Αήττητες και αυτές στον όμιλό τους με 3χ3 νίκες δόθηκε η δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν ( αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του Συλλόγου ) και να πανηγυρίσουν όλες μαζί τη νίκη επί της αντιπάλου ομάδας..




ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΜΠΕΛΑΗ, ΜΗΝΑ ,ΜΑΤΣΕΛΟΥ, ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΖΩΗ,ΖΑΡΖΩΝΗ,ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΚΟΜΗ, ΜΑΜΑΡΑ



NIKH ME 3-0 OI ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Α΄)



Οι Παγκορασίδες (Α) επιβλήθηκαν με 3-0 της ομάδας της Αγιάς και εξακολουθούν να είναι αήττητες στον όμιλό τους .Έγινε ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα της Ελασσόνας να έχει πολύ καλό σέρβις και χωρίς να συναντήσει αντίσταση κέρδισε το παιχνίδι με 3-0 σετ..
ΕΛΑΣΣΟΝΑ:, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, , ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΦΙΛΙΠΠΟΥ,ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΓΚΟΤΖΑΓΚΟΤΖΙΔΟΥ

13 Μαρ 2011




ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ!!!!
ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!


Χωρίς να αποδώσει ανάλογα με τις δυνατότητες της η Γυναικεία ομάδα ,αν και απουσίαζε η βασική της ακραία Κιούση,κέρδισε την αξιόλογη ομάδα του Γ.Σ.Λαμίας με 3-0 σετ
25-18, 25-23, 25-12.
Η Ελασσόνα είχε σε πολύ καλή ημέρα την υποδοχή της, (75%), με τη λίμπερο Ζιάκου και την ακραία Παπαϊωάννου να υποδέχονται σχεδόν άριστα τα σέρβις του αντιπάλου και επιθετικά την Μπούσια Χάιδω να τελειώνει 17/26 επιθέσεις.
Στα 2 πρώτα σετ η ομάδα της Λαμίας ήταν αρκετά ανταγωνιστική πίεσε την Ελασσόνα χωρίς να καταφέρει όμως να κερδίσει κάτι καλύτερο..
Στο 3ο σετ η Ελασσόνα ήταν καλή κατάφερε να προηγηθεί με 17-5
και να τελειώσει τον αγώνα με 25-12..
Έτσι μετά και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑ --ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-3 σετ, η Ελασσόνα πέρασε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 10 βαθμούς..
Σίγουρα πρόκειται για το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών για την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛΛΑΔΑΣ και σίγουρα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τέλος του Πρωταθλήματος…..

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΠΛΙΑΚΑ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΖΙΑΚΟΥ,ΜΠΟΥΣΙΑ Χ., ΚΙΟΥΣΗ, ΜΠΟΥΣΙΑ Σ., ΑΒΡΑΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ, ΑΛΕΞΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ

7 Μαρ 2011

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καλεί όλους τους φιλάθλους τη Κυριακή 13/3 και ώρα 15:30 μμ στο κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας για το κρίσιμο παιχνίδι ΒΟΛΕΙ γυναικών ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανάμεσα στις ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Ελασσόνας και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας..
Ένας αγώνας, ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος της πόλης μας για την άνοδο του, στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!
Ϋστερα από την νίκη και μέσα στην Λάρισα, επί του Α.Ο.Σουφλαρίων, η ομάδας μας παραμένει αήττητη και πρωτοπόρος της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει τις νίκες και συγχρόνως, να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού μεταξύ της ΦΘΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που θα καθορίσει κατά πολύ την εξέλιξη της βαθμολογίας ..
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, και το σίγουρο είναι, ότι το θέαμα θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, όπως και του προηγούμενου αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου,όπου η ποιότητα του αγώνα, καθώς και η διαμόρφωση του σκορ, αποζημίωσαν κατά πολύ τους φιλάθλους..
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να βοηθήσουμε τις αθλήτριες μας να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού!!!!!


Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ