ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Μαρ 2011

ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ




ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ!!



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας κέρδισε και την Α.Ε.Λ.μέσα στην Νεάπολη με 3-0 σετ 25-18, 25-19, 25-14, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ και κατάφερε να εδραιωθεί στην 1η θέση με 13 πόντους..
Η ομάδα της Ελασσόνας είχε σε ΄΄μεγάλη ημέρα΄΄ την Παπαϊωάννου, η οποία ήταν σχεδόν αλάνθαστη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όπως και ηΚιούση με τη Μπούσια Χάιδω βοήθησαν στο να διαμορφωθεί το τελικό 3-0..
Στα θετικά του παιχνιδιού η εμφάνιση της Παγκορασίδα λίμπερο Αλμπάνη.!
Έτσι λοιπόν στο τέλος του 1ου γύρου η ομάδα μετρά μόνο νίκες (5χ5) και όλοι στο Σύλλογο ευελπιστούν και στον 2ο γύρο η ομάδα να παρουσιστεί το ίδιο σοβαρή και αποτελεσματική..

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΠΛΙΑΚΑ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΖΙΑΚΟΥ,ΜΠΟΥΣΙΑ Χ., ΚΙΟΥΣΗ,., ΑΒΡΑΝΑ, ΑΛΕΞΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΑΛΜΠΑΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.