ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Μαρ 2011

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καλεί όλους τους φιλάθλους τη Κυριακή 13/3 και ώρα 15:30 μμ στο κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας για το κρίσιμο παιχνίδι ΒΟΛΕΙ γυναικών ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανάμεσα στις ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Ελασσόνας και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας..
Ένας αγώνας, ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος της πόλης μας για την άνοδο του, στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!
Ϋστερα από την νίκη και μέσα στην Λάρισα, επί του Α.Ο.Σουφλαρίων, η ομάδας μας παραμένει αήττητη και πρωτοπόρος της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει τις νίκες και συγχρόνως, να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού μεταξύ της ΦΘΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που θα καθορίσει κατά πολύ την εξέλιξη της βαθμολογίας ..
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, και το σίγουρο είναι, ότι το θέαμα θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, όπως και του προηγούμενου αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου,όπου η ποιότητα του αγώνα, καθώς και η διαμόρφωση του σκορ, αποζημίωσαν κατά πολύ τους φιλάθλους..
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να βοηθήσουμε τις αθλήτριες μας να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού!!!!!


Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.