ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Ιαν 2019

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΛΟΛΗ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΑΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !





Πιο συγκεντρωμένη και αποφασισμένη, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να πάρειτο τρίποντο μέσα στην Ελασσόνα για τη 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.
Τα κορίτσια της Ελασσόνας είχαν να αντιμετωπίσουν μία πολύ καλή ομάδα, η οποία  αποτελείται στο συντριπτικό της ποσοστό από φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και των πανεπιστημίων της Αλεξανδρούπολης, αλλά παρόλο αυτά ήταν πολύ ανταγωνιστική και αν στα  κρίσιμα σημεία των 2 δύο πρώτων σετ ήταν πιο συγκεντρωμένη τότε το σκορ θα ήταν διαφορετικό, καθώς τα λάθη, ήταν αυτά που στοίχησαν στηνΕλασσονίτικη ομάδα.
Παρόλα αυτά  η προσπάθεια συνεχίζεται υπάρχει χρόνος και διάθεση για κάτι καλύτερο , αφού βρισκόμαστε στην μέση του πρωταθλήματος και αν η ομάδα αγωνίζεται όπως τις τελευταίες αγωνιστικές , τότε  μπορούμε να περιμένουμε κατι καλύτερο..
Αλάνθαστη η Τσίμπα με 8 πόντους , σταθερή για άλλη μία αγωνιστική και η Τσιγγέλη..
Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που βοηθά την ομάδα με τον παλμό και ενθάρρυνση από τη κερκίδα , καθώς και τον νεοεκλεγή πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ, κον ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ ΑΣΤΕΡΙΟ, ο οποίος στο σύντομο χρονικό διάστημα που διοικεί έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα για το άθλημα της Πετοσφαίρεσης στην Περιφέρειά μας.
Για μας  στα 10 και πλέρον χρόνια που σαν ομάδα συμμετέχουμε σε Πανελλήνια ,και σε Εθνικές κατηγορίες είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος της Περιφέρειας παρευρίσκεται  σε αγώνα Εθνικής κατηγορίας , αποδεικνύοντας το σεβασμόπως και στις απομακρυσμένες ομάδες της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.