ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

4 Νοε 2018

3-0 ΣΕΤ ΤΟΝ ΑΣΚ.ΛΑΓΚΑΔΑ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Η 1η εντός έδρας αναμέτρηση για τον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , στέφθηκε με επιτυχία καθώς επιβλήθηκε του ΑΣΚ.ΛΑΓΚΑΔΑ  με 3-0 σετ!
Τα κορίτσια της Ελασσόνας εκτός από τον αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και την ψυχολογική ένταση της επιβεβλημένης νίκης καθώς σε 3 εκτός έδρας παιχνίδια γνώρισε ισάξιες ήττες αφού το δύσκολο πρόγραμμα των 4 πρώτων αγωνιστικών  -  3 εκτός έδρας παιχνίδια και το ρεπό-  συνέβαλε στο κακό ξεκίνημα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών.
Στον αγώνα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, απέναντι σε μία καλά δουλεμένη ομάδα - κυρίως αμυντικά- και παρόλο που στο 1ο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν έως και το 18-18 εντούτοις η ομάδα μας πίεσε στο σέρβις και το κέρδισε με 25-22.
Στο 2ο σετ παρόλο που ο Γυμναστικός ξεκίνησε ιδανικά και έφθασε έως και στο 18-12 στο σκορ , παιδαριώδη λάθη και χαλάρωση έκαναν ντέρμπι το παιχνίδι , με τον Λαγκαδά να προηγείται με 21-23 αλλά η είσοδος της πασαδόρος Μπαλογιάννη , της ακραίας Διβράμη και της Παναγιώτου έδωσαν ζωντάνια και καθαρό μυαλό στην ομάδα , ανατρέποντας το σκορ σε 25-23!
Το 3ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς η ομάδα έδειξε τον πραγματικό εαυτό της, με άψογο σερβίς και τέλειες επιθέσεις κατέκτησε εύκολα το σετ με 25-15..
Μία νίκη που έδωσε ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος..
Το σίγουρο είναι πως, εάν η ομάδα παρουσιάζεται με αυτό το ρόστερ και την διάθεση στα εντός έδρας παιχνίδια , τότε μπορούμε να ελπίζουμε  σε καλή εξέλιξη στο πρωτάθλημα!
Η διοίκηση ευχαριστεί τα κορίτσια της 3ης Λυκείου που βοηθούν την ομάδα, στη προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα .
Τα σετ: 25-22, 25-23, 25-15..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ :(Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια, Καλογήρου,Τσίμπα,Δίρβα, Κορακίδη, Τσιγγέλη, Σεβαστού/Ζιάκου,Παναγιώτου , Διβράμη, Μπαλογιάννη, Κυριλλίδου, Ζδάνη,Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.