ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Νοε 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ!



ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΚΗ ΨΥΧΗ…
3-2 ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ  Η ΝΕΑΡΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ!!


2  ώρες και 45 λεπτά είχε διάρκεια ο 1ος ημιτελικός , νεανίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, ανάμεσα στις ομάδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ! Νικήτρια ομάδα, η ομάδα της Ελασσόνας, καθώς τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου, κατέθεσαν  στο παρκέ του κλειστού Νεάπολης , ψυχή και σώμα, αποδεικνύοντας περίτρανα , τη θέληση για νίκη, σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα , σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση!
Ο αγώνας είχε δύο όψεις , αρχικά των δύο σετ όπου στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Ελασσονίτικη ομάδα , καθώς προηγήθηκε με 2-0 σετ ( 25-17-25-17) και των άλλων δύο σετ όπου η τριταθλήτρια, του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος, έδειξε στοιχεία δυνατής ομάδας , επιβλήθηκε καθαρά της Ελασσόνας έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 2-2 σετ(25-22, 25-21).
Στο τάι μπρέικ παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου! Η Ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά, προηγήθηκε 14-9 αλλά η ΄΄εφτάψυχη΄΄ ομάδα των Τρικάλων, δεν είχε πει την τελευταία λέξη, έφερε το ματς στο 15-15 , αλλά κάπου εκεί με την Παναγιώτου στο σερβίς και τη Τσιγγέλη  στο μπλοκ, η Ελασσονίτικη ομάδα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη , επί ενός δύσκολου αντιπάλου.
Όλα τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά , αλλά η διαφορά μεταξύ των ομάδων, ήταν η νεαρή ΚΑΖΑΝΤΖΗ , η οποία μπαίνοντας αλλαγή στο σέρβις, κατάφερε να δίνει διαφορές στην ομάδα που αποδειχθηκαν σημαντικές για την έκβαση του αγώνα.Δικαιολογημένα λοιπόν ήταν η καλύτερη και πολυτιμότερη της Ελασσόνας..
Η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  συγχαίρει την ομάδα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,  και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2!

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη,  Χατζηβασίλη,  Παναγιώτου,  Παπαδοπούλου Ζωή,  Τσιγγέλη,  Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη,  Κορακίδη,  Πίγκα, Παπαδοπούλου Ράνια., Διβράμη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.