ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

13 Νοε 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!



ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.
ΤΟΣΙΟΥΔΗ – ΝΟΥΣΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!


Την ήττα με 0-3 γνώρισε η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , από τον ΓΣ.ΝΙΚΑΙΑΣ , για το θεσμό του κυπέλου! ( 21-25,24-26,19-25)
Η ομάδα της Ελασσόνας, παρατάχθηκε με την ομάδα των κορασίδων -  νεανίδων, αφού την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στον ημιτελικό του πρωταθλήματος , της Περιφέρειας, απέναντι στην ομάδα των 8 μεταγραφών, έμπειρων παικτριών και από τις Εθνικές κατηγορίες ομάδα της Νίκαιας, δείχνοντας ένα ανταγωνιστικό και καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο έπαιξε στα΄΄ίσια΄΄ την αντίπαλη έμπειρη ομάδα, και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές οι παίκτριες στο 1ο σετ – καθώς έχασε7 σερβίς- και 8 άουτ επιθέσεις !, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά!
Στο 2ο σετ η νεανική ομάδα της Ελασσόνας πίεσε δυνατά στο σερβίς – πήρε 7 άσους-  έφτασε να προηγείται με 23-21 , αλλά η εμπειρία των αντίπαλων παικτριών στα καθοριστικά σημεία έκριναν την τελική έκβαση του σετ..
Γενικά η ομάδα των νεανίδων έδειξε έτοιμη για τον σημαντικό αγώνα με τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στον ημιτελικό της Περιφέρειας, δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο την γυναικεία ομάδα της Νίκαιας και αν υπήρχε η απαραίτητη ψυχραιμία σε κάποια σημεία του αγώνα , σίγουρα θα ήταν και διαφορετικό το σκορ!

Από την ομάδα εξαιρετικές ήταν οι Παναγιώτου με 13 πόντους, 80% υποδοχή και 5 άσους, 14 άμυνες!, η Χατζηβασίλη που ήταν η παίκτρια ( 14χρονη) με 65% υποδοχή,  11πόντους και 4 άσσους καθώς και η νεαρή πασαδόρος  Μπαλογιάννη που έδειξε στοιχεία ώριμου παιχνιδιού και άριστης τεχνικής!
Από την αντίπαλη ομάδα κορυφαία η Τοσιούδη Όλγα ( παίκτρια της ΕΑΛ στηνΑ1, Φιλαθλητικού Α1 ..) που σε καθοριστικά σημεία κράτησε το σκορ με τις επιθέσεις της και τα μπλοκ΄΄,πολύ καλή παρουσία και από την ακραία Νούσια που έδειξε στοιχεία καλής επιθετικής παίκτριας και του λίμπερο Χατζηελευθερίου , που όσο αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλή τεχνική κατάρτιση..
Η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  συγχαίρει την ομάδα της Νίκαιας για τη νίκη και της έυχεται καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλου!
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη,  Χατζηβασίλη,  Παναγιώτου,  Παπαδοπούλου Ζωή,  Τσιγγέλη,  Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα, Ζιάκου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.