ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

23 Νοε 2015

ΗΤΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ!

ΕΟΣ - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3-1 ΣΕΤ!
ΜΕ ΤΡΕΙΣ 14χρονες ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο  ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!
ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΦΕΡΟΝΙΚΗ ΖΙΩΓΑ!!

Την 7η αγωνιστική ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετώπισε τον 2ο στην βαθμολογία Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,όπου και ηττήθηκε με 3-1 σετ!
Αν και ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-1 σετ εντούτοις οι παίκτριες του Βάιου Παναγιώτου δεν άντεξαν την πίεση της πολύ καλής ομάδας του ΕΟΣ,  και σε συνδυασμό με τα πολύ κακά στατιστικά στοιχεία , σε υποδοχή και άμυνα, δίκαια ηττήθηκε με 3-1 σετ.
Σημαντική η αναφορά πως, από το 2ο σετ και μετά  η ομάδα με 15% υποδοχή, έδωσε την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να διαχειριστεί την τύχη του αγώνα!
Η ατυχία όμως χτύπησε και πάλι την Ελασσόνα, αφού στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 8-8 τραυματίστηκε -ευτυχώς όχι σοβαρά- η Μπελαή και τη θέση της πήρε η νεαρή και άπειρη στην κατηγορία 14χρονη Τσιγγέλη ,η οποία αγωνίστηκε με 39 πυρετό!!
Στην διάρκεια όμως του παιχνιδιού και ιδιαίτερα στο 4ο σετ με την ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκαν και οι άλλες δύο 14χρονες (ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ),  δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε τρία νέα και ταλαντούχα κορίτσια να πάρουν αρκετή ώρα συμμετοχή,ς σε έναν δύσκολο αγώνα Α2 Εθνικής κατηγορίας!
Από τον αγώνα, η ομάδα της Ελασσόνας κρατά την φανταστική απόδοση του 1ου σετ και την ενθαρρυντική συμμετοχή των τριών 14χρονων αθλητριών, που σε συνδυασμό και τις άλλες 3 16χρονες βασικές που υπάρχουν στην ομάδα, δίνουν το στίγμα της φετινής ομάδας, που συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2Εθνικής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.