ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Νοε 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟ Σ/Κ 21/22




Με δύο σημαντικούς αγώνες εξελίσσεται το  πρόγραμμα αγώνων για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ.Ελασσονας ΤΟ ΔΙΉΜΕΡΟ 21-22 /2015!
Το Σάββατο 21/11 και ώρα 14:30 μμ το τμήμα νεανίδων αντιμετωπίζει τον Α.Σ.ΙΤΕΑΣ στον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Περιφέρειας με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο  28-29/2015!
Η ομάδα ετοιμάστηκε ανάλογα και τα κορίτσια είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στην κρισιμότητα του αγώνα..
Η αποστολή της ομάδας θα είναι η εξής:
Μπελαή Κ, Παπαδοπούλου Ρ, Παπαδοπούλου Ζ, Παναγιώτου Ρ, Τσιγγέλη Ν, Διβράμη Δ, Χατζηβασίλη Δ, Μπαλογιάννη Μ, Γιαγκούλα Μ,Πίγκα Γ, Καζαντζή Α,..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Τον Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την Κυριακή 22/11/2015 στις 18:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.
Δύσκολος αγώνας επί ενός ισχυρού αντιπάλου, που βασικός της στόχος είναι η άνοδος , θα είναι ο αγώνας της Κυριακής για το γυναικείο τμήμα.
Η ομάδα ετοιμάστηκε εντατικά αλλά για άλλον έναν δύσκολο αγώνα θα στερηθεί τη καλύτερη παίκτρια τη Μπούσια Σόφη, χωρίς αυτό να πτοεί τις αθλήτριες ,οι οποίες έχουν αποδείξει πως αγωνίζονται σκληρά ,αλλά πληρώνουν την απειρία και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα δύσκολα σημεία του αγώνα!
Ο αγώνας αν και είναι δύσκολος εντούτοις, όλες οι παίκτριες είναι αποφασισμένες να αποδώσουν πολύ καλά , να μην φοβηθούν τον αντίπαλο και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο τερέν !
Για την αποστολή της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν οι:
Κατσαρέ,  Ζιάκου, Ζιώγα, Παραφέστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ, Παπαδοπούλου Ρ,Μπελαή ,Χατζηβασίλη,  Μπαλογιάννη, Τσιγγέλη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.