ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Οκτ 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ Η ΝΙΚΗ !
ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ: ΄΄ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΄΄ ..


Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, δίνει η ομάδα της Ελασσόνας,αντιμετωπίζοντας τη μαχητική ομάδα του ΛΑΓΚΑΔΑ!
Οι παίκτριες του Παναγιώτου, θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την μέτρια εμφάνιση της πρεμιέρας και να αποδείξουν, ότι μέσα στην έδρα τους, αποτελούν ένα μαχητικό και δυναμικό σύνολο, με βασικό στόχο τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!
Η αρχηγός και το΄΄ βαρύ πυροβολικό΄΄ της ομάδας η ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ  δήλωσε για τον αγώνα:
΄΄Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.Έχουμε πεισμώσει όλες από την εμφάνισή μας με την ΕΑΛ , δουλέψαμε σωστά και στοχευμένα όλη την εβδομάδα ,και περιμένουμε στον αγώνα να δώσει η καθεμιά τον καλύτερο εαυτό της ώστε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα της νίκης .
Είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα ,γιαυτό και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου μέχρι να ΄΄δέσει΄΄ η χημεία μας τόσο ψυχικά όσο και αγωνιστικά! 
Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά και περιμένουμε τα αποτελέσματα.
Στον αγώνα με τον Λαγκαδά η ομάδα έχει συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητά του και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς !!
 Τέλος καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Ελασσονας, νάρθει στο κλειστό και να βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλουμε, ώστε η ομάδα να παραμείνει και πάλι στα σαλόνια της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ΄΄.

Βασική απουσία του λίμπερο ΖΙΑΚΟΥ η οποία θα αντικατασταθεί από το 2ο λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή!
Η αποστολή του αγώνα θα είναι:
ΜΠΟΥΣΙΑ,
 ΚΑΤΣΑΡΕ,
ΖΙΩΓΑ,
ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,
ΜΠΕΛΑΗ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ζ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ρ,
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,
ΚΑΖΑΝΤΖΗ,.
ΚΟΡΑΚΙΔΗ,
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ.
Οαγώνας ξεκινά στις 16:00μμ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.