ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Αυγ 2015

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/8 Η΄΄ΠΡΩΤΗ΄΄ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

  
Διακοπές τέλος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,καθώς τη Δευτέρα 24/08 και ώρα 19:30 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι αθλήτριες της φετινής ομάδας θα παρευρεθούν για την έναρξη της προετοιμασία της αγωνιστικής χρονιά 2015-16..
Μία χρονιά ιδιαίτερη για τον σύλλογο αφού η ομάδα απαρτίζεται από καινούργια πρόσωπα αλλά και θα συμμετάσχει στο βόρειο όμιλο με ιδιαίτερα δύσκολες ομάδες!
Το 1ο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό στο ανοιχτό γήπεδο της πόλης, με ασκήσεις κυρίως αερόβιας μορφής και φυσικής κατάστασης (νευρομυικής  συναρμογής, ιδιοδεκτικότητας και ευλυγισίας).
Παράλληλα θα γίνονται και ασκήσεις τεχνικής μέσα στο παρκέ.
Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας θα προστεθεί και η απαραίτητη μυϊκή ενδυνάμωση που σε συνδυασμό και με την τακτική θα αποτελέσουν την΄΄τελικήευθεία΄΄ της προετοιμασίας πριν τα φιλικά!!
Έτσι λοιπόν καλούνται όλες οι αθλήτριες να παρευρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τη Δευτέρα 24/8 και ώρα 19:30 όπου η διοίκηση θα καλωσορίσει τις παίκτριες και θα θα ανακοινωθεούν οι στόχοι της φετινής χρονιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.