ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Ιαν 2013

3χ3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ !




 Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΌΝΑΣ επιβλήθηκε με 3-2 του Επίκουρου Πολίχνης, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής γυναικών. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Ελασσόνας αποδεικνύοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση , στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Η εξέλιξη του σκορ ήταν συγκλονιστική με την ομάδα της Πολίχνης να αιφνιδιάζει τις γηπεδούχους , αφού το ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού της  -πολλά πλασέ - αποσυντόνισε την ομάδα της Ελασσόνας , και έπειτα από ένα δυνατό ΄΄φίνις΄΄ η Ελασσονίτικη ομάδα τελείωσε το σετ με 26-24!
Το 2ο σετ το κατέκτησε ο Επίκουρος με κύριο παράγοντα τις πολλές χαμένες επιθέσεις της Ελασσόνας.
Το 3ο σετ ήταν απλή διαδικασία για την ομάδα της Ελασσόνα,ς όπου με ισχυρό σέρβις και τελειωμένες επιθέσεις επιβλήθηκαν με 25-12!
Στο 4ο σετ και ενώ ο Γυμναστικός ήταν μπροστά στο σκορ με 9-,5 ο Επίκουρος πίεσε στο σερβίς και σε συνδυασμό με τα πολλά πλασέ, αποδιοργάνωσε την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου και κέρδισε το σετ με 25-19.
Στο τάι - μπρέικ η Ελασσόνα αν και βρέθηκε να χάνει με 8-7  εντούτοις απέδειξε την ανωτερότητα της και κέρδισε εύκολα με 15-10.
Κορυφαία για άλλη μία αγωνιστική η λίμπερο Ζιάκου.
Ελπιδοφόρα εμφάνιση και από τις μικρές που χρησιμοποιήθηκαν και ιδιαίτερα από την πασσαδόρο Παπαϊωάννου, που ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα
Η διοίκηση της Ελασσόνας πραγματικά, θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ΄΄ευχαριστώ΄΄ στον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας ,και  βοήθησαν σημαντικά να πετύχει η ομάδα τον στόχο της .
Είναι σημαντικό για μια μικρή επαρχιακή πόλη σαν την Ελασσόνα, να κερδίζει  ομάδες μεγάλων αστικών πόλεων και με μεγάλη ιστορία στο γυναικείο βόλει!
Παρών στον συγκεκριμένο αγώνα και ο Δήμαρχος της Ελασσόνας, κος Γιώργος Πασχόπουλος,  τον οποίο η διοίκηση τον ευχαριστεί για την στήριξή του.

ΓΣ Ένωση Ελασσόνας - ΕΣΟΠ Επίκουρος 3-2 (26-24, 19-25, 25-12, 19-25, 15-10)

Ελασσόνα (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Ζιάκου (λ), Κατσαρέ, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου

Επίκουρος (Τρυψιά): Καντούρη, Πασσιά, Βουγιουκλίδου, Μποσταντζόγλου, Πλούμη, Μαντέλογλου, Κανταρτζή (λ), Έππα (λ), Κουτούλα, Ηλιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.