ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

31 Ιαν 2013

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΞΕΚΙΝΑ Ο 2ος ΓΥΡΟΣ!
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.


Αρχή του 2ου γύρου με έναν αγώνα δύσκολο και για τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο ισοβαθμούν στην 6η θέση και θέλουν να ξεκινήσουν τον 2ο γύρο με όσο το δυνατόν λιγότερες βαθμολογικές απώλειες!
Το παιχνίδι του 1ου γύρου ήταν ένας αγώνας, πραγματική διαφήμιση του αθλήματος, όπου έπειτα από 2 ώρες παιχνίδι, η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου πανηγύρισε μέσα στην Νεάπολη με 3-2 σετ!
Οι παίκτριες της Ελασσόνας έχουν κατανοήσει τη σημαντικότητα του αγώνα και προετοιμάστηκαν κατάλληλα στην διάρκεια της εβδομάδας και θα επιδιώξουν μόνο τη νίκη, αφού έχουν αποδείξει πως σε τέτοιας μεγάλης  σημασίας αγώνες, καταφέρνουν να παρουσιάζουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο!
Το θετικό,  είναι η παρουσία της Κατσαρέ στις προπονήσεις  και γενικά η Ελασσονίτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρουσιαστεί με ολοκληρωμένο το ρόστερ της!
Στην αποστολή του Σαββάτου θα συμμετάσχουν οι εξής αθλήτριες :
Λίτσιου,Κατσαρέ, Μπούσια Σόφη, Δίρβά, Μπούσια Χάιδω, Κασσελούρη, Ζιάκου, Πλιάκα, Παπαιωάννου,Παναγιώτου, Πέτσα και Παπακώστα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.