ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

18 Οκτ 2011

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ




Ηττήθηκε στη Πολίχνη με 3-0 σετ η γυναικεία ομάδα βόλει της Ελασσόνας από τον Επίκουρο στο 1ο φιλικό μακριά από την Ελασσόνα.
Στο φιλικό αυτό ο Γ.Σ.Ελασσόνας αγωνίστηκε με όλο το ρόστερ της και τα συμπεράσματα που αποκόμησε ο τεχνικός της ομάδας ήταν χρήσιμα για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας.
Κατά διαστήματα η ομάδα βρήκε ικανοποιητικό ρυθμό αλλά το πρόβλημα εντοπίστηκε στα εύκολα λάθη που υπέπεσε η ομάδα όπου καιτην καθιστούσαν αδύνατη να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε έναν πολύ καλό και υπολογίσιμο αντίπαλο.
Έτσι λοιπόν η ομάδα θα πραγματοποιήσει και άλλα εκτός έδρας φιλικά για να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του ''ταξιδιού και παιχνίδι''μιας κατάστασης που θα αντιμετωπίσει φέτος στη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Το θετικό είναι ότι αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες και προσπάθησαν για το καλύτερο..
Τα σετ : 25-16, 25-18, 25-20...
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΜΠΟΥΣΙΑ Χ. ΜΠΟΥΣΙΑ Σ, ΖΙΑΚΟΥ, ΙΟΝΤΣΕΒΑ, ΔΙΡΒΑ, ΚΑΤΣΑΡΕ, ΓΚΕΤΣΙΟΥ,ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ..

14 Οκτ 2011

ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας βόλει του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,ενόψει του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών που θα ξεκινήσει το Σάββατο 12/11.
Η ομάδα αφού ολοκλήρωσε το βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας, ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια ώστε να αποκτήσει η ομάδα όσο το δυνατό περισσότερη ομοιογένεια και αγωνιστικότητα και να ''δέσουν΄΄ όσο γίνεται καλύτερα, οι παλαιές με τις καινούργιες παίκτριες και να αποδώσουν τα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο!
΄Ετσι λοιπόν μετά τα δύο τουρνουά προετοιμασίας, που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, το διήμερο 15-16/10 η ομάδα θα αγωνιστεί σε δύο φιλικά παιχνίδια:

- Το Σάββατο 15/10....17:00.....στην Ελασσόνα, φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα.¨
΄Ενα φιλικό, στο οποίο, ο τεχνικός της ομάδας, δε θα χρησιμοποιήσει τις (iovchefa -Δίρβα -Μπούσια Σόφη) αφού επιθυμεί να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα άλλα κορίτσια, στα οποία και θα στηριχθεί ο Σύλλογος όλη την χρονιά, αλλά και επειδή αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου και θα πρέπει να παίρνουν, όσο το δυνατό περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες..

- Τη Κυριακή η ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη΄και ειδικότερα στην Πολίχνη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Επίκουρο, ομάδα Α2 Εθνικής - συμμετέχει στον ίδιο όμιλο- .
Σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα ,όπου περυσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στο συγκεκριμένο φιλικό, η ομάδα θα αγωνιστεί με όλα τα '' όπλα της'' και σίγουρα τα συμπερασματα που θα εξαχθούν, θα είναι χρήσιμα για τη συνέχεια ...

9 Οκτ 2011

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!




Ήρθαν οι πέντε …..συνάντησαν και την έκτη!!!



Ο λόγος για τις πέντε αθλήτριες του Αίαντα Εύοσμου που είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Κορασίδων και η έκτη η αθλήτρια του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας Μπούσια Σοφία, η οποία είναι συμπαίχτριες στην Εθνική.

Έτσι λοιπόν στο τουρνουά της Ελασσόνας , βρέθηκαν αντιμέτωπες στο παιχνίδι του Αίαντα με την Ελασσόνα, αγωνίστηκαν υπέροχα και οι έξι και στο τέλος οι αγκαλιές και οι φωτογραφίες, είχαν τη τιμητική τους, θυμίζοντας τους, τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην Εθνική και μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι τερμάτισαν στην 7η θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας.



Πάντα επιτυχίες ..κορίτσια!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ..



..


Αρκετά βελτιωμένη και περισσότερο ανταγωνιστική η ομάδα της Ελασσόνας, η οποία δείχνει σιγά σιγά τις πραγματικές δυνατότητες της και τη δυναμική της σαν ομάδα, καθώς σε σχέση με το 1ο τουρνουά, τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανή σε όλους τους τομείς, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Συλλόγου!



Ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Ελασσόνας απόλαυσε κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ, από τις τρεις ομάδες ( ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΕΑΛ –ΕΛΑΣΣΟΝΑ), αφού όλα τα σετ παρουσίαζαν εξαιρετικό ενδιαφέρον ..






Διεξήχθησαν 3 παιχνίδια των 2 σετ :



Στο 1ο παιχνίδι η ομάδα της Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ , το οποίο και έληξε ..ισόπαλο 1-1 σετ ( 25-19..21-25)..



Στο 2ο παιχνίδι η τοπική ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετώπισε τον ΑΙΑΝΤΑ όπου και πάλι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1 στα σετ : (25- 21.. 22-25 )..




Στο 3ο παιχνίδι η ομάδα της ΕΑΛ βρέθηκε αντιμέτωπη με την ΕΛΑΣΣΟΝΑ, όπου ύστερα, από όμορφο βόλεϊ και ανατροπές στο σκορ, η Λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-0 σετ : (25-23, 28-26!!)..



¨Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ελασσόνας, έδειξε καλά στοιχεία σε όλο το τουρνουά και ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την ΕΑΛ, όπου φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μάλιστα στο 2ο σετ και ενώ προηγούταν στο σκορ 22-16, προτιμήθηκε να αγωνιστούν, όλες οι αθλήτριες ,ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες, για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.



Ο Αίαντας, ο οποίος έχει στη σύνθεσή του 5 αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων, απέδωσε κατά διαστήματα βόλει, υψηλής ποιότητας και είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στον αγωνιστικό χώρο..



Εχέγγυο βέβαια, αποτελεί και η παρουσία της προπονήτρια Γαβαλά στον πάγκο της ομάδας..




Και τέλος η Ε.Α.Λ η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 στηρίζεται περισσότερο στην εμπειρία 3-4 αθλητριών με παραστάσεις από την Α1 Εθνική και στο ταλέντο των αθλητριών που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής της..




Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τις ομάδες του 2ου τουρνουά προετοιμασίας, ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και Ε।Α.ΛΑΡΙΣΑΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και τις εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες॥




1 Οκτ 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.

Μία ήττα και μία…ισοπαλία για την Ελασσόνα





Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργάνωσε ο ΓΣΕ Ελασσόνας με άτυπη νικήτρια την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, η οποία κέρδισε και τα 4 σετ με αντιπάλους τον Φιλαθλητικό και την Ελασσόνα.


Η ομάδα του Γυμναστικού Ελασσόνας παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα..



Αρχικά στο 1ο παιχνίδι με τους Μακεδόνες παρουσιάστηκε ασύνδετη, με προβλήματα στην υποδοχή αλλά και στα τελειώματα των επιθέσεων της… τελείωσε μάλιστα το σετ με 12 λάθη συνολικά σαν ομάδα!!!.



Στο δεύτερο σετ ανέβασε την απόδοσή της αλλά και πάλι χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της έχασε και το δεύτερο σετ.



Σίγουρα ήταν μία αναμενόμενη ήττα για την ομάδα της Ελασσόνας, αφού η φετινή ομάδα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, με διαφορετικούς στόχους και επιδιώξεις, και βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο, μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο έτοιμο αγωνιστικά..



Στο 2ο παιχνίδι με την ομάδα του Φιλαθλητικού απέδωσε καλύτερο βόλεϊ , έγινε πιο ανταγωνιστική σαν ομάδα και κατά διαστήματα ικανοποίησε με την απόδοσή της ।



Το 1ο σετ το κατέκτησε ο Φιλαθλητικός με 25-23, και το 2ο σετ η Ελασσόνα με 26-24..



Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά έτσι ώστε να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά για την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 12 Νοεμβρίου..


Η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, που πέρα από τις προπονήσεις, περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια, για να βρει ρυθμό, να δημιουργηθεί από ένα μείγμα παλιών και νέων αθλητριών μια ομάδα, που αν αποδώσει βάση των ικανοτήτων της, θα καταφέρει να κερδίσει την παραμονή αλλά και να παρουσιάσει όμορφο βόλεϊ, στον κόσμο της.


Στο άλλο παιχνίδι οι Μακεδόνες κέρδισαν και τα 2 σετ αλλά η ομάδα του Φιλαθλητικού παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός και μάλιστα το 2ο σετ θα μπορούσε και να το κερδίσει αφού ηττήθηκε με 26-24..



Μάλιστα οι δύο ομάδες στο περσινό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βρέθηκαν αντίπαλοι με τους Μακεδόνες να τερματίζουν στην 1η και τον Φιλαθλητικό στην 5η ..



Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί θερμά τις ομάδες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ για την αποδοχή και συμμετοχή τους στο τουρνουά..

Σύνθεση της ομάδας της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου) Μπούσια Χ, Μπούσια Σ, Δίρβα, Ιοβτσεβα, Πλιάκα, Γκέτσιου, Κασσελούρη, Ζιάκου, Τζιούργκανου, Αλμπάνη, Παναγιώτου,Κατσαρέ



Επόμενο τουρνουά το Σάββατο 8/10/2011 με τις ομάδες:

Αίαντας Ευόσμου,


Ε Α Λαρισας και



Ελασσόνα