ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Οκτ 2011

ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας βόλει του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,ενόψει του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών που θα ξεκινήσει το Σάββατο 12/11.
Η ομάδα αφού ολοκλήρωσε το βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας, ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια ώστε να αποκτήσει η ομάδα όσο το δυνατό περισσότερη ομοιογένεια και αγωνιστικότητα και να ''δέσουν΄΄ όσο γίνεται καλύτερα, οι παλαιές με τις καινούργιες παίκτριες και να αποδώσουν τα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο!
΄Ετσι λοιπόν μετά τα δύο τουρνουά προετοιμασίας, που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, το διήμερο 15-16/10 η ομάδα θα αγωνιστεί σε δύο φιλικά παιχνίδια:

- Το Σάββατο 15/10....17:00.....στην Ελασσόνα, φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα.¨
΄Ενα φιλικό, στο οποίο, ο τεχνικός της ομάδας, δε θα χρησιμοποιήσει τις (iovchefa -Δίρβα -Μπούσια Σόφη) αφού επιθυμεί να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα άλλα κορίτσια, στα οποία και θα στηριχθεί ο Σύλλογος όλη την χρονιά, αλλά και επειδή αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου και θα πρέπει να παίρνουν, όσο το δυνατό περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες..

- Τη Κυριακή η ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη΄και ειδικότερα στην Πολίχνη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Επίκουρο, ομάδα Α2 Εθνικής - συμμετέχει στον ίδιο όμιλο- .
Σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα ,όπου περυσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στο συγκεκριμένο φιλικό, η ομάδα θα αγωνιστεί με όλα τα '' όπλα της'' και σίγουρα τα συμπερασματα που θα εξαχθούν, θα είναι χρήσιμα για τη συνέχεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.