ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

27 Ιαν 2011

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας..Το πρωτάθλημα αυτής της φάσης θα ξεκινήσει στις 12 /2 και η πρωταθλήτρια ομάδα θα ανέβει την επόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία..
Η ομάδα του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας ξεκινά τις υποχρεώσεις της με δύο δύσκολες αναμετρήσεις _ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - με ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και έχουν σα στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία..
Όσον αφορά τον Ελασσονίτικο Σύλλογο οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι όπως και των δύο προηγούμενων ετών, να αποδώσει η ομάδα καλό και ποιοτικό βόλεϊ και να έχει ένα όσο το δυνατό καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.

Στη σαιζόν 2008-2009 η ομάδα τερμάτισε 3η στο Πρωτάθλημα ενώ τη περσινή περίοδο 2009-10, λίγο έλειψε να ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια, αφού τερμάτισε 2η, πίσω από την Νίκη Βόλου με ένα πόντο διαφορά..
Α’ ΓΥΡΟΣ
1η αγωνιστική
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΑΕΛ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ – Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ

2η αγωνιστική
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ - ΑΕΛ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

3η αγωνιστική
ΑΕΛ - ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ

4η αγωνιστική
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΑΕΛ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

5η αγωνιστική
Γ.Σ ΛΑΜΙΑΣ – ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
ΑΕΛ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ


Β’ ΓΥΡΟΣ
6η αγωνιστική
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ

7η αγωνιστική
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΕΛ - Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ

8η αγωνιστική
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΕΛ
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ

9η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΕΛ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ

10η αγωνιστική
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - Γ.Σ ΛΑΜΙΑΣ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΑΕΛ

16 Ιαν 2011

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ



ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Πρώτη τερμάτισε η γυναικεία ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στον 3ο όμιλο και προκρίθηκε άνετα στη τελική φάση του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας όπου και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία μαζί με τις ομάδες :
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ…
Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας σε αυτή τη φάση ήταν άκρως επιτυχημένη και γέμισε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τους κόλπους της ομάδας αφού οι αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο παρκέ και αποδώσανε όμορφο και θεαματικό βόλεϊ.
Απομένει λοιπόν να δούμε και τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και ελπίζουμε το συγκεκριμένο τμήμα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στη δύσκολη αυτή φάση..
Οι αθλήτριες που χρησιμοποίησε ο κος Παναγιώτου ήταν οι εξής:
ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ, ΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΩ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΙΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ, ΖΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΛΕΞΗ ΞΕΝΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΙΑ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑ…

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 1ης φάσης είναι :

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ ………….. 3-0
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ…………..0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ…………3-1
ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ…………....2-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ……………....3-0
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ………….3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΛΑΣΣΟΝΑ………………………….15 β.
2. ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ…………………………12β
3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ……………………………10β
4. ΤΡΙΚΑΛΑ……………………………...0β


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’



Οι κορασίδες Α’ προκρίθηκαν στην τελική 8άδα του Πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας, όπου, και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων μαζί με τις ομάδες:
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ ΦΙΛ/ΚΟΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ, ΑΛΜΥΡΟΣ, Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ, ΜΕΔΕΩΝ …
Η ομάδα σε αυτή τη φάση, τερμάτισε 2η έχοντας ως απόδοση, 5 νίκες και 1 ήττα, και γενικά η πορεία της ομάδας θεωρείται θετική συνεχίζοντας τις καλές διακρίσεις των προηγούμενων ετών…

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’



Σίγουρα το συγκεκριμένο τμήμα, παρόλο, που δεν τερμάτισε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όπως τα δύο άλλα τμήματα, εντούτοις γέμισε με ενθουσιασμό τους ανθρώπους του Συλλόγου διότι δόθηκε η δυνατότητα σε μικρές ηλικιακά αθλήτριες ( γεννημένες 1999,1998 1997,1996), να αγωνιστούν σε επίσημα παιχνίδια να αφομοιώσουν τη τακτική αγώνα και γενικά να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον..
Το πιο ενθαρρυντικό σημείο θα αναφέραμε ότι σε 6 αγώνες σημείωσαν 4 ήττες και 2 νίκες και γενικά στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο κοντράροντας όλες τις ομάδες ..
Σαν τελευταίο σχόλιο θα λέγαμε ότι το τμήμα Βόλεϊ του Συλλόγου συνεχίσει και φέτος να δουλεύει ποιοτικά σε όλες τις κατηγορίες να προκρίνεται στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων της Κεντρικής Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες, να προωθεί νεαρά κορίτσια από τις ακαδημίες στα αγωνιστικά του τμήματα και τέλος να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον….

10 Ιαν 2011

9 Ιαν 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας συγχαίρει θερμά, την ομάδα της
Εθνικής κορασίδων, για την πανάξια και ιστορική πρόκριση της,
στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνουν στην
Τουρκία στις 30/4 – 08/05 2011.
Επίσης, συγχαίρει και την αθλήτριά του, ΣΟΦΗ ΜΠΟΥΣΙΑ, η οποία
αποτελεί και μέλος αυτής της ομάδας και συνέβαλε με τη παρουσία της,
στην μεγάλη αυτή διάκριση της Εθνικής ομάδας Κορασίδων.



Η Ελληνική ομάδα κατάφερε να προκριθεί στα τελική 12άδα παίζοντας υπέροχο βόλεϊ αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τρεις νίκες και μια ήττα στη προκριματική φάση που πραγματοποίησε στο KLADOVO της Σερβίας.
Η μεγάλη πρόκριση ήρθε μετά από τρεις νίκες (Αυστρία – Κροατία – Πορτογαλία) και μία ήττα από την ισχυρή και περσινή φιναλίστ του θεσμού Σερβία. Με την παρουσία τους αυτή αποδείχθηκε ο σωστός προγραμματισμός και η άριστη δουλειά που εφάρμοσε η προπονήτρια της Εθνικής κ. Καρολίνα Μπαρζούκα.


Όσον αφορά για την αθλήτρια της Ελασσόνας ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΣΙΑ οι κριτικές που απέσπασε ήταν θετικές και η παρουσία της στην προκριματική αυτή φάση αποτελεί μεγάλη τιμή για το Σύλλογο .

Athlete's biography BOUSIA, Sofia

Nationality: Greek (GRE)
Birth date 01.05.1994
Birth place Elassona
Profession -
Education -
WWW -
Physical data Height Weight
183 cm 70 kg

National Team Results
Season Competition Team
2011 CEV Youth European Championships 2011 CEV Youth European Championship - Girls GREECE (GRE)



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και το Δ.Σ. εύχεται η σπουδαία αυτή πορεία να έχει συνέχεια και στα γήπεδα της Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση, και για την αθλήτριά τους να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες της.

7 Ιαν 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Νίκη για πρόκριση οι Κορασίδες!



Η άσχημη εμφάνιση και η ήττα από τη Σερβία «έκοψε» χθες τα φτερά της εθνικής κορασίδων, που ωστόσο σήμερα έδειξε χαρακτήρα και με το 3-0 (25-19, 25-20, 25-18) επί της Κροατίας έβαλε… φωτιά στον προκριματικό όμιλο του Κλάντοβο.



Η ελληνική ομάδα νίκησε «καθαρά» το ένα από τα δύο φαβορί για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πλέον διεκδικεί στα… ίσια μια θέση στις κορυφαίες ομάδες. Για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία θα πρέπει τα κορίτσια της Καρολίνας Μπαρζούκα να κερδίσουν την Κυριακή την Πορτογαλία και παράλληλα η Σερβία να μην… χαριστεί στην Κροατία.

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά στο σερβίς και δεν είδαμε το… πάρτι που έκανε η Κροατία κόντρα στην Αυστρία, έχοντας τέλεια υποδοχή. Εμείς τις πιέσαμε πάρα πολύ και το βασικό μας όπλο ήταν το σερβίς, ενώ αυτές έκαναν πολλά λάθη στο σερβίς τους», δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια και πρόσθεσε: «Δεν χαλαρώσαμε καθόλου και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τα κορίτσια».

Όσο για την επόμενη μέρα; Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει βόλτα στην πόλη, καθώς η ελληνική ομάδα έχει ρεπό. «Το απόγευμα θα μπούμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να νικήσουμε σίγουρα την Πορτογαλία και μετά θα περιμένουμε το παιχνίδι της Σερβίας με την Κροατία», τόνισε η Μπαρζούκα.

* O αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Κλάντοβο, Αναστάσιος Πέτκος, εκ μέρους της ομάδας και της ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά τους δέκα Έλληνες φιλάθλους που υποστηρίζουν την «γαλανόλευκη» αυτές τις ημέρες.

Ελλάδα: Χριστινίδου 2, Βασιλαντωνάκη 13, Καλανταρίδου 4, Χατζηευστρατιάδου 10, Γενιτσαρίδη 7, Εμμανουηλίδου 3, Αρτακιανού (λ, 50%), Αναγνώστου, Πίντζου, Σωτηρίου 2

Κροατία: Λουτσίγια 2, Βουσάσοβιτς 3, Μίλος 6, Κλάριτς 12, Σούνιτς 3, Μάμιτς 7, Ματίτσιο (λ, 24%), Γούρισιτς, Μίλναρ 2

Τα αποτελέσματα του ομίλου και το πρόγραμμα της εθνικής
Τετάρτη 5/1/2011: Ελλάδα - Αυστρία 3-0, Σερβία - Πορτογαλία 3-0
Πέμπτη 6/1/2011: Ελλάδα - Σερβία 0-3, Αυστρία - Κροατία 0-3
Παρασκευή 7/1/2011: Κροατία - Ελλάδα 0-3, Πορτογαλία - Αυστρία 3-1
Κυριακή 9/1/2011: Πορτογαλία - Ελλάδα (16:00)
* Όλες οι ώρες που αναφέρονται είναι Ελλάδας

Η βαθμολογία σε τρεις αγώνες
1. Σερβία 6 (6-0)
2. Ελλάδα 6 (6-3)
3. Κροατία 3 (3-3)
4. Πορτογαλία 3 (3-4)
5. Αυστρία 0 (1-9)
* Σερβία, Κροατία και Πορτογαλία έχουν δύο αγώνες

6 Ιαν 2011

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ : 3-0

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες κόντρα στη Σερβία
Απειρία και διαιτησία έβαλαν το… χεράκι τους και η εθνική κορασίδων γνώρισε την πρώτη της ήττα στον προκριματικό όμιλο του Κλάντοβο.

Η ελληνική ομάδα έχασε με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-19) από την οικοδέσποινα Σερβία που στο κρίσιμο δεύτερο σετ κι ενώ η «γαλανόλευκη» ήταν μπροστά στο σκορ με 21-19 και 22-21, δέχθηκε… δωράκια από τους επόπτες, με τους ίδιους τους Σέρβους να παραδέχονται μετά πως έγιναν λάθη.

5 Ιαν 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Εντυπωσιακές Κορασίδες


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η
ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΟΦΗ ΜΠΟΥΣΙΑ!!
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ 3-0

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Κορασίδων στον στον Α΄προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Κλάντοβο της Σερβίας. Η ομάδα της Καρολίνας Μπαρζούκα στον πρώτο της αγώνα στον όμιλο νίκησε την Αυστρία με 3-0 (25-17, 25-15, 25-16) σε 76΄ και...
έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.


Παρότι η βασική διαγώνια, Ανθή Βασιλαντωνάκη έμεινε στον πάγκο (είχε 39 πυρετό χθες βράδυ και προτιμήθηκε σήμερα, αν και ήταν απύρετη να προφυλαχθεί), η εθνική Κορασίδων έκανε νικηφόρα αρχή στον προκριματικό όμιλο της Σερβίας.

«Μπήκαμε λίγο χαλαρά, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη, παρά την απουσία της Ανθής», σχολίασε η Καρολίνα Μπαρζούκα. «Δυστυχώς λείπουν παιχνίδια από τα κορίτσια και ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η μικρότερη σε μέσο όρο ηλικίας ομάδα του τουρνουά», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μέρα με τη μέρα ελπίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα».

ΕΛΛΑΔΑ: Χριστινίδου 3, Σωτηρίου 1, Καλανταρίδου 11, Χατζηευστρατιάδου 7, Γενιτσαρίδη 18, Εμμανουηλίδου 10, Αρτακιανού (λ, 47%), Μπούσια, Πίντζου 5

ΑΥΣΤΡΙΑ: Ταλέτοβιτς 1, Μόρι 8, Ερχαρτ 6, Εντάχερ 1, Γκραφ 10, Κατζ 7, Χούμπερ (λ, 41%), Γκσοπφ, Φάλτα, Μπάντε

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 19.30 η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία που είναι και το φαβορί για την πρώτη θέση. Στόχος της Εθνικής Κορασίδων είναι το πλασάρισμα σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Α΄ΟΜΙΛΟΥ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

Ελλάδα – Αυστρία 3-0 (25-17, 25-15, 25-16)

19.30: Σερβία – Πορτογαλία

Ρεπό η Κροατία

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

17.00: Αυστρία – Κροατία

19.30: Ελλάδα – Σερβία

Ρεπό η Πορτογαλία

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου

17.00: Πορτογαλία – Αυστρία

19.30: Κροατία – Ελλάδα

Ρεπό η Σερβία

Σάββατο 8 Ιανουαρίου

17.00: Κροατία – Πορτογαλία

19.30: Αυστρία – Σερβία

Ρεπό η Ελλάδα

Κυριακή 9 Ιανουαρίου

16.00: Πορτογαλία – Ελλάδα

18.30: Σερβία – Κροατία

Ρεπό η Αυστρία