ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Ιαν 2011

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ



ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Πρώτη τερμάτισε η γυναικεία ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στον 3ο όμιλο και προκρίθηκε άνετα στη τελική φάση του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας όπου και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία μαζί με τις ομάδες :
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ…
Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας σε αυτή τη φάση ήταν άκρως επιτυχημένη και γέμισε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τους κόλπους της ομάδας αφού οι αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο παρκέ και αποδώσανε όμορφο και θεαματικό βόλεϊ.
Απομένει λοιπόν να δούμε και τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και ελπίζουμε το συγκεκριμένο τμήμα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στη δύσκολη αυτή φάση..
Οι αθλήτριες που χρησιμοποίησε ο κος Παναγιώτου ήταν οι εξής:
ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ, ΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΩ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΙΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ, ΖΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΛΕΞΗ ΞΕΝΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΒΡΑΝΑ ΑΓΛΑΙΑ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑ…

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 1ης φάσης είναι :

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ ………….. 3-0
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ…………..0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ…………3-1
ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ…………....2-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ……………....3-0
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ………….3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΛΑΣΣΟΝΑ………………………….15 β.
2. ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ…………………………12β
3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ……………………………10β
4. ΤΡΙΚΑΛΑ……………………………...0β


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’



Οι κορασίδες Α’ προκρίθηκαν στην τελική 8άδα του Πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας, όπου, και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων μαζί με τις ομάδες:
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ ΦΙΛ/ΚΟΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ, ΑΛΜΥΡΟΣ, Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ, ΜΕΔΕΩΝ …
Η ομάδα σε αυτή τη φάση, τερμάτισε 2η έχοντας ως απόδοση, 5 νίκες και 1 ήττα, και γενικά η πορεία της ομάδας θεωρείται θετική συνεχίζοντας τις καλές διακρίσεις των προηγούμενων ετών…

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’



Σίγουρα το συγκεκριμένο τμήμα, παρόλο, που δεν τερμάτισε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όπως τα δύο άλλα τμήματα, εντούτοις γέμισε με ενθουσιασμό τους ανθρώπους του Συλλόγου διότι δόθηκε η δυνατότητα σε μικρές ηλικιακά αθλήτριες ( γεννημένες 1999,1998 1997,1996), να αγωνιστούν σε επίσημα παιχνίδια να αφομοιώσουν τη τακτική αγώνα και γενικά να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον..
Το πιο ενθαρρυντικό σημείο θα αναφέραμε ότι σε 6 αγώνες σημείωσαν 4 ήττες και 2 νίκες και γενικά στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο κοντράροντας όλες τις ομάδες ..
Σαν τελευταίο σχόλιο θα λέγαμε ότι το τμήμα Βόλεϊ του Συλλόγου συνεχίσει και φέτος να δουλεύει ποιοτικά σε όλες τις κατηγορίες να προκρίνεται στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων της Κεντρικής Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες, να προωθεί νεαρά κορίτσια από τις ακαδημίες στα αγωνιστικά του τμήματα και τέλος να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.