ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

25 Φεβ 2011

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2011



ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Σε μια βραδιά με λαμπερές αθλητικές παρουσίες και με πολύ χορό, μετά από πολλά χρόνια, ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα του, την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκεδάσεως «Φαντασία», με μεγάλη επιτυχία. Την αρχή έκανε ο Πρόεδρος της Ελασσόνας κ. Δημήτρης Σαμόλαδος ο οποίος ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θέλει να γίνει θεσμός η χοροεσπερίδα για τον σύλλογο, κάθε χρόνο, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Στην συνέχεια οι κ. Ανδρέας Νικούλης και Αντώνης Λιάνος προχώρησαν στην οπτικοακουστική εξιστόρηση όσων αθλητικών γεγονότων έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν σε μπάσκετ και βόλλευ και ειδικά στο εφηβικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης και στο τμήμα παγκορασίδων στο βόλλευ, αντίστοιχα. Έτσι βραβεύτηκαν οι Έφηβοι για την δεύτερη θέση στα τελικά του Νομού Λάρισας και οι Παγκορασίδες για την τεράστια επιτυχία να τερματίσουν τρίτες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τέλος, στην σημαντικότερη βράβευση της βραδιάς, μέσα σε χειροκροτήματα, τιμήθηκε η Σοφία Μπούσια για την παρουσία της την χρονιά που πέρασε, με αποκορύφωμα στην αγωνιστική της επιτυχία, όταν και κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων. Η νεαρή αθλήτρια ευχαρίστησε συμπαίκτριες και τον προπονητή της Ελασσόνας, κ. Βάιο Παναγιώτου, για την στήριξη και την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φώτης Τζόκας και Χαρίλαος Τσιουβελακίδης, οι πρώην πρόεδροι του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας κ. Αχιλλέας Κίτσας και κ. Γιάννης Κόσσυβας, φίλοι του συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.