ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Φεβ 2011

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. στην εκδήλωση της ΕΣΠΕΚΕΛ

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, βρέθηκε την Κυριακή στην Ημερίδα της ΕΣΠΕΚΕΛ με θέμα τη «Συνεργασία για την ανάπτυξη του volleyball» που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα. Στην ομιλία του ανέλυσε τη νέα πολιτική της Ομοσπονδίας, ενώ όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία για το «αύριο» του βόλεϊ. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας της Ένωσης.


Ενωτικός και με όραμα για το μέλλον του βόλεϊ παρουσιάστηκε την Κυριακή στη Λάρισα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ. Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης έδωσε το «παρών» στη σπουδαία εκδήλωση της ΕΣΠΕΚΕΛ (αξίζουν συγχαρητήρια στον Δημήτρη Αλεξάκο και όλο το διοικητικό συμβούλιο για το εγχείρημα αυτό) στο κλειστό της Νεάπολης και φάνηκε πως είναι κοινά αποδεκτός από τους ανθρώπους του βόλεϊ στην Λάρισα.

Στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του σε όλους τους παρευρεθέντες ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ τόνισε πως πλέον θα πρέπει να καταστρωθούν επιχειρηματικά σχέδια από τις κατά τόπου ενώσεις όπως και να δημιουργηθούν τμήματα μάρκετινγκ με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.


Για τα πρωταθλήματα των ανδρών τόνισε πως θα πρέπει να μπούνε στα παιδιά από μικρές ηλικίες ενώ στις γυναίκες ότι οφείλουν να κοιτάξουν τη βιτρίνα. Ακόμα τόνισε πως μελετάνε ένα σχέδιο... Καλλικράτη για τις Ενώσεις.

Στα υπόλοιπα μέρη της εκδήλωσης υπήρχαν πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Όπως αυτήν του προέδρου της ΚΕΔ κ. Αντωνούλη Βασίλη με θέμα «Συνεργασία για την ανάπτυξη της πετοσφαίρισης». Επίσης, μίλησε η Τρικάλη Ιωάννα (αθλήτρια της ΕΑΛ Λάρισας) και η Μπαρζούκα Καρολίνα για προπονητικά ζητήματα.

Επίσης, μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Σπύρος Μπαρμπούτης και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι, στη χαμένη ευκαιρία των μεσογειακών αγώνων αλλά και στην κατάργηση των σχολικών πρωταθλημάτων. Στο τέλος κόπηκε η πίτα και τυχερός αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσουκαρέλας που κέρδισε μια μπάλα βόλεϊ.



«Η Λάρισα έχει λαμπρό μέλλον»

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης φυσικά μίλησε και στην «Ε». Ως νέα διοίκηση η ΕΟΠΕ την ενδιαφέρει η περιφέρεια όμως από του χρόνου η Α1 γυναικών δεν θα έχει ούτε μια επαρχιακή ομάδα καθώς πέφτει η ΕΑΛ. Του ζητήσαμε ένα σχόλιο και τι μέτρα σκέφτονται να λάβουν για το φαινόμενο αυτό και μας είπε:

«Είναι ένα φαινόμενο το οποίο εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε. Είναι μια κατάσταση που δεν θα βοηθάει καθόλου το άθλημά μας. Παρόλα αυτά αν κάτι προκύπτει αγωνιστικά θα πρέπει να δούμε τι μέτρα θα λάβουμε. Σε αυτή την λογική θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις περιπτώσεις όπως η Wild Card που πρέπει πρώτα να την περάσουμε από την γενική συνέλευση και να δούμε πως θα την χρησιμοποιήσουμε.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα μέτρα, θέλοντας να «ερεθίσουμε» το ενδιαφέρον των σωματείων όχι μόνο της Λάρισας αλλά όλης της περιφέρειας. Η Λάρισα έχει ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ και φυσικά θα έχει και λαμπρό μέλλον. Ακόμα και αν η ομάδα δεν καταφέρει να σωθεί τα όνειρά της δεν τελειώνουν εδώ.

Παρόλα αυτά όμως, εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την Λάρισα αλλά γενικότερα και την περιφέρεια». Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Η χρονιά 2012-2013 ελπίζουμε να υπάρχουν μερικές περιφερειακές ομάδες που μπορούν και αντέχουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και με τη χρήση της Wild Card. Φυσικά θα πρέπει και ο ίδιος ο κόσμος της επαρχίας να στηρίζει τις προσπάθειες αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.