ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Αυγ 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



Την Τετάρτη 25/08 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θα ξεκινήσουν την αγωνιστική τους προετοιμασία τα τμήματα των Κορασίδων και Παγκορασίδων...
Το 1ο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στον ανοιχτό χώρο του στίβου και στην αίθουσα βαρών του Γυμναστηρίου καθημερινά..

16 Αυγ 2010

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ


«Χάλκινες» στη Μπάνια Λούκα

Ενα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα σε Βαλκανικό πρωτάθλημα. Μετά το χρυσό των Παίδων και το αργυρό των Εφήβων, η Εθνική ομάδα των Νεανίδων πανηγύρισε την Κυριακή 15 Αυγούστου το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 3-1 σετ (25-20, 23-25, 25-14, 25-10) της Ρουμανίας στον μικρό τελικό, με πρώτη σκόρερ την Ιζαμπέλ Ιβάνοβα, που πέτυχε 23 πόντους. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιοβάνι Καπράρα χρησιμοποίησε και τις 12 παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.

ΕΛΛΑΔΑ (Καπράρα): Κουντουρά 1 (1 μπλοκ), Κοσμά 14 (2 άσοι, 12/27 επ., 69% υπ.), Ιβάνοβα 23 (1 άσος, 20/32 επ., 2 μπλοκ, 44% υπ.), Λαμπρούση 6 (1 άσος, 3/6 επ., 2 μπλοκ), Καραφουλίδου 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ), Νομικού 17 (3 άσοι, 13/29 επ., 1 μπλοκ), Καραγκούνη (λ.- 44% υπ.) / Νικολαΐδου 1 (1 άσος), Τσοχατζή 1 (1 άσος), Γάτση 3 (2 άσοι, 1/5 επ.), Δαουλτζόγλου, Λαδένη.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Μπέρντιλα): Καρμπουνεάνου 2 (1 άσος, 1/1 επ.), Ματάτσε 7 (6/13 επ., 1 μπλοκ), Μπέρντιλα 7 (1 άσος, 6/19 επ.), Καζάκου 16 (2 άσοι, 12/24 επ., 2 μπλοκ, 52% υπ.), Σέρμπαν 9 (8/11 επ., 1 μπλοκ), Πετρέα 2 (2/13 επ., 32& υπ.), Αλμπου (λ.- 36% υπ.) / Τουντόσιε 3 (3/10 επ.), Νταβίντ.

6 Αυγ 2010

Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2010-2011



Κατόπιν εξουσιοδότησης του ΔΣ η Ε.Ε. αφού έλαβε υπόψη τις προτάσεις της ΚΕΠ και της Επιτροπής Ανάπτυξης της Προσωρινής Διοίκησης ενέκρινε τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2010-2011. Σε σχέση με την περσινή υπάρχουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

1) Στα πρωταθλήματα Τοπικών Κατηγοριών η ΕΟΠΕ δεν καλύπτει τα έξοδα για διεξαγωγή αγώνων Play Off & Play Out

2) Τα έξοδα που θα προκύψουν από τη συμμετοχή 2ης ομάδας του ίδιου σωματείου στα πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων βαρύνουν το σωματείο

3) Οι αθλητές-τριες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών (Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων και Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων) έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε δύο από αυτά (Εφήβων-Παμπαίδων ή Παίδων-Παμπαίδων ή Εφήβων-Παίδων). Παραβίαση της διάταξης αυτής συνιστά αντικανονική συμμετοχή αθλητή.

4) Στο πρωτάθλημα Παμπαίδων το ύψος του φιλέ από 2,30 μ. γίνεται 2,35 μ. Επίσης στο πρωτάθλημα αυτό δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές που γεννήθηκαν από 1.1.1995 και μετά

Επίσης, η Ε.Ε. όσον αφορά στις ηλικίες των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν εισηγείται στο ΔΣ την επανεξέταση των ηλικιών των αθλητών-τριών που θα συμμετάσχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2011-2012).


Η Εκτελεστική Επιτροπή εισηγείται στο ΔΣ που θα συνεδριάσει στις 23/8/2010, δεδομένου του προβλήματος που υπάρχει με την άδεια λειτουργίας πολλών γυμναστηρίων, τον έλεγχο των γηπέδων και τη χορήγηση της άδειας αγώνων πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών να επιφορτιστούν οι Ενώσεις.


Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει από τα σωματεία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών τον ορισμό τριμελούς επιτροπής, η οποία σε συνεργασία με το ΔΣ θα συζητά τα θέματα που αφορούν στην κατηγορία.
Το ίδιο θα ζητηθεί και από τα σωματεία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.


Η Εκτελεστική Επιτροπή, σε εφαρμογή και της απόφασης του προηγούμενου ΔΣ της ΕΟΠΕ, εισηγείται στο ΔΣ να επιτρέπεται η συμμετοχή ενός αλλοδαπού αθλητή στους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι στο Φύλλο Αγώνος θα δηλώνονται 11 Έλληνες αθλητές.


Η Γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων 2010-2011 μπορεί να βρεθεί στο παρακάτω link:

http://www.volleyball.gr/media/pdf/Geniki_Prokiriksi_Protathlimaton2010_11.pdf



Πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών

Η Εκτελεστική Επιτροπή κάνοντας δεκτή την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΠ της Προσωρινής Διοίκησης, εισηγείται για τα πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών προς το ΔΣ που θα συνεδριάσει στις 23/8/2010 τα παρακάτω:

Σε κανένα πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας δεν θα διεξαχθούν αγώνες Play Off & Play Out


Α' Εθνική Κατηγορία Γυναικών

Α’ Φάση: Πρωτάθλημα 1 γύρου με βαθμολογία

Β’ Φάση: Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-6 της Α’ Φάσης θα συμμετάσχουν σε πρωτάθλημα 2 γύρων με βαθμολογία (δεν μεταφέρεται η βαθμολογία της Α’ Φάσης)
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 7-12 της Α’ Φάσης θα συμμετάσχουν σε πρωτάθλημα 2 γύρων με βαθμολογία (δεν μεταφέρεται η βαθμολογία της Α’ Φάσης)

Υποβιβασμός: Στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών θα υποβιβαστεί η ομάδα που θα καταλάβει την 6η θέση στο πρωτάθλημα 7-12 της Β΄Φάσης.

Άνοδος στην Α1
Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους της Α2 Γυναικών θα ανέλθουν στην Α1 Γυναικών (συνολικά 3 ομάδες)


Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών

Σύστημα διεξαγωγής: Πρωτάθλημα 2 γύρων με βαθμολογία

Άνοδος: οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1 και 2 θα ανέλθουν στην Α1 Ανδρών
στην Α2 Ανδρών θα ανέλθουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους 3 ομίλους της Β Ανδρών

Υποβιβασμός: οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 10, 11 και 12 θα υποβιβαστούν στην Β Ανδρών


Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών

Οι ομάδες χωρίζονται σε 3 ομίλους όπως παρακάτω:


Α’ Όμιλος
Ομάδα Αττικής 1
Ομάδα Αττικής 2
Ομάδα Αττικής 3
Ομάδα Αττικής 4
Ομάδα Αττικής 5
ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Β’ Όμιλος
Ομάδα Αττικής 1
Ομάδα Αττικής 2
Ομάδα Αττικής 3
Ομάδα Αττικής 4
Ομάδα Αττικής 5
Ομάδα Αττικής 6
ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Πατρών

Γ’ Όμιλος
ΑΣ ΑΡΗΣ
ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΣΟΠ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΧΑΝΘ
ΣΦΒ ΕΡΜΗΣ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝ,
ΦΙΛΑΘΛ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Οι ομάδες της Αττικής θα τοποθετηθούν στους ομίλους Α και Β με κλήρωση.

Σύστημα Διεξαγωγής: Σε κάθε όμιλο πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Άνοδος: Στην Α1 Γυναικών θα ανέλθουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους 3 ομίλους
Από τα Τοπικά στην Α2 Γυναικών θα ανέλθουν συνολικά 10 ομάδες, οπότε δεν θα διεξαχθεί Τουρνουά Ανόδου

Υποβιβασμός: οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση στον Α και Β Όμιλος καθώς και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις στον Γ’ Όμιλο θα υποβιβαστούν σε τοπική κατηγορία

Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών

Οι ομάδες χωρίζονται σε 3 ομίλους όπως παρακάτω:

Α’ Όμιλος
Ομάδα Αττικής 1
Ομάδα Αττικής 2
Ομάδα Αττικής 3
Ομάδα Αττικής 4
Ομάδα Αττικής 5
Ομάδα Αττικής 6
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΣ ΦΘΙΑ


Β’ Όμιλος
Ομάδα Αττικής 1
Ομάδα Αττικής 2
Ομάδα Αττικής 3
ΓΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80
ΑΓΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Γ’ Όμιλος
ΓΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ
ΜΕΝΤ
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ
ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΦΣ ΑΡΙΩΝ
ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Οι ομάδες της Αττικής θα τοποθετηθούν στους ομίλους Α και Β με κλήρωση.

Σύστημα Διεξαγωγής: Σε κάθε όμιλο πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Άνοδος: Στην Α2 Ανδρών θα ανέλθουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους 3 ομίλους
Από τα Τοπικά στην Β’ Ανδρών θα ανέλθουν συνολικά 10 ομάδες, οπότε δεν θα διεξαχθεί Τουρνουά Ανόδου

Υποβιβασμός: οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση σε κάθε έναν από τους 3 ομίλους θα υποβιβαστούν σε τοπική κατηγορία

4 Αυγ 2010

Νέος πρόεδρος της ΕΟΠΕ ο Μαυρομάτης

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες, και αποφασίστηκε η συγκρότησή του σε σώμα.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μαυρομάτης δήλωσε: «Σήμερα ανοίγει μία καινούργια σελίδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, δίνοντας πρώτο το παράδειγμα, σήκωσε από σήμερα τα μανίκια και ξεκινάει σκληρή δουλειά. Στην προσπάθειά μας αυτή θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μόνο αν έχουμε κοντά μας όλους όσοι πραγματικά αγαπούν αυτό το άθλημα. Γι’ αυτό συμβολικά η πρώτη μας απόφαση ήταν, χωρίς διαχωρισμούς και ξεχνώντας με ποιον ήταν ο καθένας μέχρι σήμερα, να καλέσουμε κοντά μας εθελοντές-αρωγούς στην προσπάθειά μας όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι. Μακάρι σύντομα να έρθει η ημέρα που θα μπορούμε να χαμογελάμε».
Το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Αχ. Μαυρομάτης
Α’ αντιπρόεδρος: Ι. Στουραΐτης
B’ αντιπρόεδρος: Κ. Ψαρουδάκης
Γενικός Γραμματέας: Π. Σιδέρης
Ειδικός Γραμματέας: Σ. Πική
Ταμίας: Α. Βαλσαμής