ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

4 Αυγ 2010

Νέος πρόεδρος της ΕΟΠΕ ο Μαυρομάτης

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες, και αποφασίστηκε η συγκρότησή του σε σώμα.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μαυρομάτης δήλωσε: «Σήμερα ανοίγει μία καινούργια σελίδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, δίνοντας πρώτο το παράδειγμα, σήκωσε από σήμερα τα μανίκια και ξεκινάει σκληρή δουλειά. Στην προσπάθειά μας αυτή θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μόνο αν έχουμε κοντά μας όλους όσοι πραγματικά αγαπούν αυτό το άθλημα. Γι’ αυτό συμβολικά η πρώτη μας απόφαση ήταν, χωρίς διαχωρισμούς και ξεχνώντας με ποιον ήταν ο καθένας μέχρι σήμερα, να καλέσουμε κοντά μας εθελοντές-αρωγούς στην προσπάθειά μας όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι. Μακάρι σύντομα να έρθει η ημέρα που θα μπορούμε να χαμογελάμε».
Το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Αχ. Μαυρομάτης
Α’ αντιπρόεδρος: Ι. Στουραΐτης
B’ αντιπρόεδρος: Κ. Ψαρουδάκης
Γενικός Γραμματέας: Π. Σιδέρης
Ειδικός Γραμματέας: Σ. Πική
Ταμίας: Α. Βαλσαμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.