ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

5 Δεκ 2010

ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ




Νίκη για μία ακόμη αγωνιστική , για τη Γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας, η οποία αν και δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, εντούτοις κέρδισε την αντίστοιχη των Σουφλαρίων με 3-1 σετ.
Η Ελασσόνα, για μία ακόμη αγωνιστική, στερήθηκε την βασική της ακραία Παπαϊωάννου – λόγω ανάρρωσης , η απουσία της οποίας φάνηκε και στα 2 τελευταία παιχνίδια .
Το παιχνίδι ξεκίνησε ικανοποιητικά για τις Ελασσονίτισσες, όπου με γρήγορο και αποτελεσματικό ρυθμό ξέφυγαν στο σκορ με 19 – 12, αλλά τα Σουφλάρια ανέκαμψαν, πίεσαν πολύ στο σερβίς και τελικά το σετ τελείωσε με 25-21 υπέρ της Ελασσόνας..
Στο 2ο σετ, οι Λαρισαίες ανέβασαν την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα των παιχτριών της Ελασσόνας, κατάφεραν να πηγαίνουν το σκορ πόντο-πόντο και τελικά το σετ να τελειώνει υπέρ της γηπεδούχου ομάδα με 25 – 22..
Στο 3ο σετ οι αθλήτριες της Ελασσόνας δεν μπήκαν καν ….στον αγωνιστικό χώρο με τραγικά ποσοστά στην υποδοχή και στις επιθέσεις, δώσαν την ευκαιρία στα Σουφλάρια να πάρουν εύκολα το σετ με 25-17..
Στο 4ο όμως σετ, έδειξε χαρακτήρα ομάδας, με άριστη τακτική συμπεριφορά και επιθέσεις που δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και έτσι το σετ τελείωσε με 25-16..
¨Όσον αφορά τα Σουφλάρια έδειξαν μία δυνατή ομάδα, με καταπληκτική αμυντική συμπεριφορά και νεανικό ενθουσιασμό.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ( Παναγιώτου):
Κιούση (65%, 10/29, 1 block,),
Αλέξη (45%, 5/17, 1 block, 3 άσσους)
Μπούσια Σόφη ( 1 άσσος, 6 block, 9/18 )
Αβρανά ( 2 άσσους , 3 block, 6/8 )
Μπούσια Χάιδω ( 2 block, 9/22 )
Ζιάκου (70 % υποδοχή)
Πλιάκα , Παναγιώτου ,Τζιούργκανου, Κασσελούρη


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄



Ακόμη μία εύκολη νίκη για τις κορασίδες της ομάδας οι οποίες αγωνίστηκαν εναντίον της Φαλάνης και επικράτησαν πολύ εύκολα με σκορ 3-0.
Τα σετ :25-7, 25-6 ,25-7…
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΕΝΤΖΑ, ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΙΑΚΑ, ΑΛΜΠΑΝΗ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΜΠΟΥΣΙΑ, ΑΛΕΞΗ…


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Β)



Οι κορασίδες Β΄ αγωνίστηκαν στον Αμπελώνα όπου και ηττήθηκαν με 3-0 από έναν ανώτερο αντίπαλο. Οι μικρές αθλήτριες της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δεν αντιστάθηκαν καθόλου στον αντίπαλο και δίκαια ο Αμπελώνας κέρδισε.
Τα σετ : 25-13, 25-16, 25 – 10,
ΕΛΑΣΣΟΝΑ( Β’) : ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΚΟΤΣΙΑΓΚΟΤΖΙΔΟΥ, ΒΑΛΙΩΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΧΑΤΖΟΥΛΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.