ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Δεκ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 11/12 - 12/12


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα της Ελασσόνα και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης.Οι Ελασσονίτισσες μετά και τη 3η νίκη τους επί των ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ θα επιζητήσουν και τη νίκη με τα ΤΡΙΚΑΛΑ που θα τους εξασφαλίσει και ουσιαστικά τη πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι κορασίδες Α’ θα έχουν ένα δύσκολο απόγευμα αφού αντιμετωπίζουν την ισχυρή ομάδα της Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ και όλοι ευελπιστούν να δουν ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.
Τέλος οι Κορασίδες Β΄αντιμετωπίζουν την ομάδα της ΑΕΛ και θέλουν να αποδείξουν οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου το πόσο ανταγωνιστικές είναι σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας
Κυριακή 12/12/10 ----- Ώρα 17:00
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας
Κυριακή 12/12/10 ----- Ώρα 15:00
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑ – Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας
Σάββατο 11/12/10 ----- Ώρα 12:30
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΑΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.