ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Φεβ 2017

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αναστέλλεται (λόγω ΕΣΠΕΜ) προσωρινά,
 η Β’ φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων
 Εφήβων - Νεανίδων!!

 


Μετά την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ των σωματείων ΑΣ Πήγασος Κοζάνης και ΦΣ Αρίων κατά της ΕΣΠΕΜ και του κύρους των πρωταθλημάτων (Εφήβων-Νεανίδων) της Ένωσης Μακεδονίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπ όψιν τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, αποφάσισε:
Την προσωρινή αναστολή της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.
Παράλληλα η ΕΟΠΕ θα κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις προς το ΑΣΕΑΔ προκειμένου η απόφαση να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.
Στη συγκεκριμένη φάση, συμμετέχει και η πρωταθλήτρια ομάδα  νεανίδων του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα  2016-2017, της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας.
Οι υπολοιπες ομάδες του Βορείου ομίλου είναι:
Ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας, και ο Αρχέλαος Κατερίνης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.