ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Σεπ 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΄΄ ΝΟΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ΄΄ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΙΤΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ!!


Μία δημιουργική και χρήσιμη από επιστημονικής άποψης ομιλία της ψυχολόγου κ.Πιτένη  Χρυσούλα ,παρακολούθησαν οι αθλήτριες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, με θέμα την νοερή προόνηση και την επίτευξη των στόχων μέσα από αυτή τη μέθοδο!
Η καταρτισμένη ψυχολόγος , μέσα από κατάλληλα βίντεο και βιωματικές μεθόδους μύησε τις αθλήτριες στον σημαντικό αυτόν τομέα , στον οποίο βασίζονται πολλοί αθλητές και ομάδες για να επιτύχουν ακόμα περισσότερο τους στόχους τους .
Η΄νοερή προπόνηση όπως τόνισε η κ. Πιτένη αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι της αθλητικής απόδοσης του αθλητή,αρκεί  ο κάθε αθλητής, να μάθει να ΄΄χειρίζεται΄΄ σωστά τη μεθοδολογία και τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης  παραμέτρου!
Στο τέλος και έπειτα από την προβολή ειδικών βίντεο , η κ. Πιτένη , έδωσε τη δυνατότητα να εξασκηθούν και οι ίδιες οι αθλήτριες ,βιωματικά, με ενθαρρυντικά  μάλιστα αποτελέσματα..
Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  ευχαριστεί θερμά τη κ. Πιτένη - η οποία αποτελεί τη βασική συνεργάτιδα για 2ο χρόνο με τον σύλλογο - για την επιστημονική παροχή γνώσεων, στα τμήματα βόλει και μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.