ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

21 Σεπ 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΚΑΛΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ!



Στο συγκεκριμένο τουρνουά η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε στο 1ο παιχνίδι εναντίον του ΠΙΕΡΙΚΟΎ -ομάδα που συμμετέχει στην Α2 Εθνική του 3ου ομίλου- και στην συνέχεια με την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων όπου αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Β΄ Εθνικής!
Στον 1ο αγώνα η Ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε νωθρά αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της ανέβαινε αισθητά και τελικά επικράτησε με 2-0 σετ. 27-25 .. 25-18..
Η σύνθεση του 1ου αγώνα:
Αθανασιάδου, Παναγιώτου Μπελαή, Δίρβα,Κασσελούρη,Τζιούργκανου Κατσαρέ ,Παπακώστα και Ζιάκου..
Στον 2ο αγώνα η ομάδα παρατάχθηκε μόνο με κορασίδες και νεάνιδες και απέδειξαν και αυτές πως μπορούν να βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής!
Νικήτρια του αγώνα η ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 2-0 σετ: 25-27 και 23-25..
Η σύνθεση του 2ου αγώνα:
Παπαδοπούλου Ρ,Κατσαρέ,Παπακωστα, Παπαδοπούλου Ζ, Κόμη, Παναγιώτου,Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Λέκκα, Λανάρη..
Αν και είναι αρχή ακόμα εντούτοις η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα και το βασικό ζητούμενο ήταν η σταθερότητα στο σέρβις και στην υποδοχή. Στο 1ο αγώνα η ομάδα είχε πολύ καλά ποσοστά στα δύο αυτά στοιχεία και έδειξε πως έχει πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.