ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

11 Μαΐ 2014

4η ΚΑΤΕΤΑΓΗ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ F4..

 



4η κατετάγη η ομάδα κορασίδων του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο f4 κορασίδων Κεντρικής Ελλάδας!
Η ομάδα της Ελασσόνας παρόλο την κουραστική καθημερινή μετακίνηση στον Βόλο, προσπάθησε για το καλύτερο και με βάση την ηλικία των αθλητριών - οι περισσότερες είναι παγκορασίδες- έδειξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ κόντραραν τους αντιπάλους και αν στο παιχνίδι με την ΕΑΛ ήταν πιο ψύχραιμη ίσως να είχε και καλύτερη τύχη στο τουρνουά..
Σημασία έχει ότι η ομάδα της Ελασσόνας έφυγε από τον Βόλο, με σημαντικές εμπειρίες καθώς οι ίδιες παίκτριες έχουν προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Κεντρική Ελλάδας και συνεχίζουν δυναμικά για το f4 Παγκορασίδων..
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ -ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 3-0
ΕΑΛ-ΑΡΓΩ - 3-1

ΕΑΛ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 3-1
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΑΡΓΩ :3-1

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΕΑΛ : 1-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΑΡΓΩ : 0-3

Οι παίκτριες που συμμετείχαν στο f4 ήταν:
Παπαϊωάννου,Γκαραβέλη,Παπαδόπουλου Ρ., Παπαδόπουλου Ζ., Κόμη, Παναγιώτου, Μπελαή, Γκόρη, Ζουρλανδάνη, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.