ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

3 Σεπ 2013

ΣΤΗΝ ΄΄ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΄΄ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Ήδη έχει περάσει μία εβδομάδα με σκληρή δουλειά με την ομάδα , να δουλεύει εξ΄ολοκλήρου στο χόρτο του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις αντοχής και φυσικής κατάστασης,ενώ από σήμερα οι αθλήτριες του Γ.Σ Ελασσόνας ακούμπησαν μπάλα , με ασκήσεις τεχνικής κατάρτησης αλλά και συγχρόνως, όλη η ομάδα ξεκίνησε και προπονήσεις με βάρη υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Μπόλου στο φιλόξενο και υπερσύγχρονο  χώρο του γυμναστηρίου ΄΄ΑΘΛΟΚΊΝΗΣΗ''.
Η όρεξη και η διάθεση των νεαρών αθλητριών είναι  αρκετή, αλλά επίσης και για τις μεγαλύτερες αθλήτριες, πράγμα το οποίο γεμίζει με αισιοδοξία τον προπονητή Βάιο Παναγιώτου για το μέλλον του συλλόγου!
Στα ευχάριστα βέβαια είναι και η επιστροφή και της Ηρώς Αργυρίου η οποία ήταν από τις καλύτερες παίκτριες που έχει αναδείξει ο Σύλλογος .
Η Αργυρίου πήρε μετάθεση στην υπηρεσία της και εκτός από παίκτρια θα μπορεί να βοηθήσει και από άλλο πόστο, αφού τελείωσε τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Βόλεϊ.
Η οικογένεια του Βόλεϊ του ΓΣ.Ελασσόνας καλωσορίζει την Ηρώ στην ομάδα ..

   Στιγμές από την προπόνηση .....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.