ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

2 Αυγ 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΙΑ..



Την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει μάλλον η Σοφία Μπούσια την νέα αγωνιστική χρονιά.. Η 19χρονη Ελασσονίτισσα κεντρική μπλοκέρ, πρόσφατα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και με τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και  εντός των ημερών η διοίκηση του Ελασσονίτικου Συλλόγου θα αποφασίσει για την  τη μετακίνησή της στους «κιτρινόμαυρους».Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν  επιθυμία του Λαρισαίου προπονητή και ουσιαστικά και ο κυριότερος λόγος που η Μπούσια θα προτιμήσει τη Ένωση..
Η Μπούσια είναι γέννημα θρέμμα του Ελασσονίτικου Βόλεϊ.Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία τα πρώτα βήματά της στον Γ.Σ Ελασσόνας και γρήγορα η δύναμή της και ο ισχυρός αγωνιστικός χαρακτήρας της την κατέταξαν, ως μία από τις καλύτερες κεντρικές μπλοκέρ στην ηλικία της.
Το 2010-11 η εξαιρετική της πορεία με την γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας είχε σαν αποτέλεσμα, και η ομάδα να ανέβει Εθνική κατηγορία αλλά, και η ίδια να κληθεί στην Εθνική κορασίδων , όπου με προπονήτρια την Καρολίνα Μπαρζούκα ανακηρύχθηκε στην7η θέση στην Ευρώπη .
Τις χρονιές 2011-12 και 2012-13 συμμετείχε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις..































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.