ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Μαΐ 2012

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-13 Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ


ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Καταρτίστηκαν οι όμιλοι της Α2 Εθνικής Γυναικών για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013.


 Μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις ανάμεσα στην Ε.Ο.ΠΕ. και εκπροσώπους των σωματείων της Α2 Γυναικών, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Τρίτη 29/5/2012, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους.
Την άνοδο στην Α1 Γυναικών θα λάβουν οι τρεις πρωταθλητές.
Στο σύνολο υποβιβάζονται 9, ενώ ανεβαίνουν 11, δηλαδή οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και ο νικητής του Ειδικού τουρνουά ανόδου.
Η ομάδα του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας όπως και την προηγούμενη χρονιά θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο που αποτελείται από  13 ομάδες :
·         Νίκη Αλεξανδρούπολης
·         Ερμής Δράμας
·         Αρίων Πτολεμαΐδας
·         Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
·         Ηρακλής Ιωαννίνων
·         ΕΑ.Λάρισας
·         Φιλαθλητικός Λάρισας
·         Γ.Σ.Ελασσόνας
·         Ε.Ο.Σταυρούπολης
·         Αίαντας Εύοσμου
·         Επίκουρος Θεσσαλονίκης
·         Άρης Θεσσαλονίκης
·         Νέα Γενιά Ασβεστοχωριου Θεσσαλονίκης…
Από τον 3ο όμιλο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας ανεβαίνει στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες στις τοπικές κατηγορίες…
Σίγουρα πρόκειται για έναν όμιλο με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά συνάμα προμηνύεται και ένα πιο ανταγωνιστικό και μεγαλύτερο πρωτάθλημα σχετικά με αυτό της προηγούμενης χρονιάς..
Ο Γ.Σ Ελασσόνας πέρυσι τερμάτισε 6ος στην Βαθμολογία αποδίδοντας καλό βόλεϊ και παράλληλα προωθήθηκαν πολλές νεαρές αθλήτριες .

19 Μαΐ 2012

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ


ΣΤΗΝ  8ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΄΄FINAL FOUR΄΄…


Παρόλο που αγωνίστηκαν εκτός έδρας, στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον ΑΛΜΥΡΟ, εντούτοις οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ πραγματοποίησαν τη καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και ύστερα από μία όμορφη αναμέτρηση, επικράτησαν του αντιπάλου τους με 3-1 σετ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην προκριματική φάση του – 8άδα –Πρωταθλήματος της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Έτσι τώρα περιμένουν την ομάδα που θα προκριθεί από την Στερεά Ελλάδα για  να διεκδικήσουν μια θέση στα τελικά του Πρωταθλήματος..
Η Ελασσόνα ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 24 -18 και ενώ όλα εκεί έδειχναν μία βέβαιη κατάκτηση του σετ από τον Αλμυρό, τότε δράση ανέλαβε η 13χρονη Παναγιώτου από το Σέρβις όπου με με 5 άσσους και άριστη αμυντική λειτουργία η Ελασσόνα, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το σετ με 26-24..
Στο δεύτερο σετ ενώ ο Αλμυρός ήταν πίσω στο σκορ με 22-20 εντούτοις το κατέκτησε με 25-23..
Το 3ο και 4ο σετ ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος για την Ελασσόνα , η οποία κατά διαστήματα έπαιξε άριστο βόλεϊ,  με  το τρίπτυχο ΄΄υποδοχή, άμυνα και σερβίς΄΄ να λειτουργεί άριστα μέσα στο τερέν και τις αθλήτριες της Ελασσόνας να τα κατακτούν με 25-19 και 25-16!!!
Οι κοπέλες της Ελασσονίτικης ομάδας αν και οι περισσότερες είναι κατά 2 χρόνια μικρότερες για την κατηγορία τους - Α΄Γυμνασίου -  εντούτοις, ξεδιπλώνουν στοιχεία μαχητικότητας , καλής τεχνικής κατάρτισης και ομαδικότητας, κάνοντας υπερήφανους τους ανθρώπους του Συλλόγου..
Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριές του για την είσοδο στην 8άδα και τις παροτρύνει να αγωνιστούν με τον ίδιο ζήλο και στο επόμενο αγώνα που θα κρίνει και την είσοδο στο final-four,για άλλη μία χρονιά ,όπως γίνεται σχεδόν τα τελευταία 7 χρόνια…
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)… ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,  ΜΠΕΛΑΗ, ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΚΟΜΗ (L), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΜΑΤΣΕΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΖΟΥΡΛΑΝΔΑΝΗ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ, ΜΗΝΑ….