ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Σεπ 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ


ΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΝΙΚΕΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
 ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Η ΛΙΤΣΙΟΥ!!


Ένα διήμερο γεμάτο αγώνες έδωσε ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο τουρνουά του Βόλου που διοργάνωσε η Α.Σ.Αργώ .. Γενικά ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για φέτος, η ομάδα κατά διαστήματα έδειξε πολύ καλά καλά στοιχεία αλλά προβλημάτισαν τα εύκολα λάθη που γίνονταν σε κάποια σημεία του αγώνα..
Η Ελασσόνα αν και  στερήθηκε, τις Μπούσια Σόφη και του λίμπερο Ζιάκου, που λογω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στους αγώνες,εντούτοις δόθηκε η ευκαιρία σε μικρές αθλήτριες να αποκτήσουν εμπειρίες  και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.. Ειδικότερα τη θέση του λίμπερο κάλυψε η 13χρονη Παναγιώτου Ρίτα, και δόθηκε συμμετοχή και σε άλλες μικρές όπως τις 13χρονες Μπελαή και Παπαδοπούλου ..
Ειδικότερα:
-           Στο 1ο αγώνα η Ελασσόνα αντιμετώπισε την ενισχυμένη φέτος Νίκη Βόλου,_από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική- όπου και κέρδισε με 2-0 σετ ..αξιοσημείωτο ήταν ότι στο συγκεκριμένο αγώνα στους τελευταίους 10 πόντους αγωνίστηκαν και οι τρεις 13 χρονες (Παπαδοπουλου –πασαδόρος, Μπελαή – κεντρικός, Παναγιώτου –λίμπερο)..
-          Στο 2ο αγώνα ο Γ.Σ.Ε.Ε.βρέθηκε αντιμέτωπος με την άλλη ομάδα του Βόλου,την Αργώ, η οποία και αυτή ενισχύθηκε και έχει ως στόχο την άνοδο στηνΑ2,την οποία και κέρδισε με 2-1 σετ ..
-          Στον 3ο αγώνα η Ελασσόνα αντιμετώπισε, την ομάδα του Φιλαθλητικού –αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο με την Ελασσόνα-και νικήτρια αναδείχθηκε ο φιλαθλητικός ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους …
-          Στο 4ο παιχνίδι η ομάδα της Ελασσόνας έδειξε σημάδια κούρασης, με λάθη ,κυρίως στην υποδοχή , με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ακολουθήσει το σκορ και την ομάδα της ΕΑΛ να φτάνει εύκολα στη νίκη με 2-0 σετ..
Γενικά ήταν ένα τεστ αναγνωριστικό που σκοπό είχε πάνω από όλα να διαπιστωθεί κατά πόσο λειτουργεί η ομάδα , να εντοπιστούν τα λάθη και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις..
Το σημαντικότερο όμως για την Ελασσόνα ήταν η παρουσία της Λίτσιου , η οποία  στο πρώτο  της παιχνίδι μετά από 2 χρόνια , έδειξε στοιχεία κοντρολαρισμένης παίκτριας, που σε συνδυασμό με το άριστο του χαρακτήρα της συνθέτουν το προφίλ μιας παίκτριας απαραίτητη για κάθε ομάδα..
Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα θα διοργανώσει εκ νέου τουρνουά στην Ελασσόνα ,οι ομάδες ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ώστε να μονταριστεί ακόμα περισσότερο η ομάδα..
Οι παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν  ήταν:
(Παναγιώτου): Μπούσια,Πλιάκα,Δίρβα,Λίτσιου,Παναγιώτου,Κασσελούρη,Παπακώστα,Πέτσα,Παπαδοπούλου,Μπελαή, Κατσαρέ, Τζιούρκανου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.